social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανακοίνωσε μεταγραφές και έναρξη προετοιμασίας το Καματερο

Ανακοίνωσε μεταγραφές και έναρξη προετοιμασίας το Καματερο

Την Τρίτη 17 Αυγούστου ώρα 6.30 μ.μ. στο γήπεδο Καματερού ξεκινάει τη προετοιμασία του για τη νέα περίοδο ο ΠΑΟ Καματερού, ενώ την Τρίτη 24/8 στις 5.30 μ.μ. θα γίνουν οι καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις στους ποδοσφαιριστές.

Παρελθόν από τον σύλλογο αποτελούν οι Μπίμπιζας Ι., Παναγιωτόπουλος Ηλ., Ζούκας Γ., Ουάγια Κ. και Δουγιέκος Γ. οι οποίοι και ζήτησαν να αποχωρήσουν. Το Δ.Σ. τους ευχαριστεί για την προσφορά τους και τους εύχεται καλή συνέχεια με επιτυχίες.

Η νέα αγωνιστική χρονιά επιφυλάσσει μια δυναμική συνεργασία της ομάδας μας με τον Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΕΝΑ, σε επίπεδο τεχνογνωσίας και προγραμματισμού, τόσο στις Ακαδημίες όσο και στην α’ ομάδα.

Η τεχνική ηγεσία της ομάδας με τον Δημήτρη Αδαμόπουλο (Κ.Φ.Α. – UEFA B’) και τον εποπτικό – συντονιστικό ρόλο του Γιώργου Γεωργουλόπουλου (Κ.Φ.Α. – UEFA A’), θα υποδεχθεί τον περσινό βασικό κορμό της ομάδας, τους υπό προώθηση ποδοσφαιριστές της Κ18 που συμμετείχαν στις προπονήσεις Μαϊου -Ιουνίου, καθώς και 4 μεταγραφικές προσθήκες (Λώλος Χρήστος-ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ –ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ,   Ανδριόπουλος Θεόδωρος-ΑΚΡ.ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ,   Παππάς Μάριος-ΜΕΣΟΣ-ΜΕΛΙΣΣΙΑ   και Γελαγώτης Αιμίλιος-ΑΚΡ. ΜΕΣΟΣ- ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ).

Η ομάδα των δυτικών προαστείων είναι υποχρεωμένη να βαδίσει φέτος σε ένα μοντέλο περισσότερης και ποιοτικότερης δουλειάς  στη προπόνηση και υψηλότερης έντασης στο παιχνίδι της, βασιζόμενη στην τεχνογνωσία απ’ τη μία αλλά και στη διάθεση, των νεαρών και φιλόδοξων ποδοσφαιριστών που θα τη στελεχώσουν, για διακρίσεις και εξέλιξη.

Στις επόμενες μέρες αλλά και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας θα προστεθούν στο ρόστερ 2 ακόμα μεταγραφές 11άδας και 2-3 ταλαντούχων νεαρών ποδοσφαιριστών σε θέσεις-κενά που θα εντοπισθούν.

Οι φιλικοί αγώνες προετοιμασίας που έχουν κλειστεί ως τώρα είναι με Ηλυσιακό (Σάββατο 4/9),  Ηρακλή Περιστερίου (Σάββατο 11/9),  Α.Ο. Ιλίου (Τετάρτη 15/9)  και Αγ. Αναργύρους (Σάββατο 18/9) , ενώ 2 ακόμα είναι σε εκκρεμότητα ως την έναρξη του πρωταθλήματος (Τετάρτη 1/9  και Τρίτη 21/9) .

Η έναρξη της προετοιμασίας της Κ18 και της Κ16 έχει προγραμματισθεί για την Δευτέρα 30/8/2021, ώρα 7.45 μ.μ. με την παρουσία των ποδοσφαιριστών  γεννημένων το 2004, 2005, 2006 και 2007.    

Μια εβδομάδα αργότερα, στις 6/9/2021, θα ξεκινήσουν προπονήσεις και τα υπόλοιπα τμήματα υποδομής (Κ14, Κ12, Κ10, Κ8 και Κ6, δηλαδή οι ποδοσφαιριστές γεννημένοι από 2008 έως και 2017), ενώ η Γραμματεία θα είναι ανοιχτή καθημερινά για πληροφορίες και εγγραφές από τη Πέμπτη 27/8/2021, 6.00 – 9.00 μ.μ.

Υπενθυμίζεται τέλος ότι, όλοι οι ποδοσφαιριστές των τμημάτων ΑΝΔΡΩΝ, Κ18, Κ16 και Κ14, θα πρέπει έγκαιρα να εφοδιαστούν και να προσκομίσουν στη Γραμματεία 3 έγχρωμες και πρόσφατες φωτογραφίες προσώπου, για την έκδοση των νέων δελτίων Ε.Π.Ο. και Υγείας.

Με την σκέψη όλων μας, σε συνανθρώπους μας που έχασαν το βιός τους, στο οικοσύστημα που εξαφανίζουμε από το μέλλον των παιδιών μας, αλλά και την βίαιη αλλαγή του τρόπου ζωής όλων μας στα δύο χρόνια της πανδημίας, ας ιεραρχήσουμε προτεραιότητες και ας κάνουμε στάση ζωής τις πραγματικές μας ανάγκες. Την υγεία, την οικογένεια, τους φίλους και τις σχέσεις, τη φυσική δραστηριότητα και το παιγνίδι, την ενεργή συμμετοχή και τον αθλητισμό.

 

                        ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΥΓΙΕΙΣ…ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ.   

ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ.

 

     Το Δ.Σ. του Π.Α.Ο. Καματερού


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35