social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σπουδαίο διπλό για τον Άγιαξ Ταύρου στο Ίλιον, 2-3 τον Ολυμπιακό Λιοσίων

Σπουδαίο διπλό για τον Άγιαξ Ταύρου στο Ίλιον, 2-3 τον Ολυμπιακό Λιοσίων

Μεγαλειώδη νίκη πανηγύρισε ο Άγιαξ Ταύρου στο Ίλιον επικρατώντας στην 1η αγνωιστική του 1ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ με 2-3 του Ολυμπιακού Λιοσίων.

Το συγκρότημα του Γιάννη Γαζή τα... χρειάστηκε αφού προηγήθηκε με 0-2, ωστόσο οι ερυρόλευκοι ισοφάρισαν σε 2-2.

Παρ' όλ αυτά και ενώ η ψυχολογία είχε... γυρίσει ο Αίαντας βρήκε το τρίτο τέρμα που του χάρισε τη νίκη, κάνοντας ποδαρικό με το δεξί.

Στο 9' ο Ηρακλής με κεφαλιά έκανε το 0-1, με τον Μαρούση στο 24' να αξιοποιεί το πέναλτι που κέρδισε ο Σέρχιο Σέχου δίνοντας προβάδισμα δυο τερμάτων στην ομάδα του.

Στο 38' ο Τσουκαλάς με σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε για τον Ολυμπιακό Λιοσίων σε 1-2, για να έρθει ο Γκαβζίδης που πέρασε αλλαγή στο β' μέρος και να κάνει το 2-2 στο 53'. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 62' ο Μαρούσης (πάλι) με πέναλτι που κέρδισε ο Στρέφι.

Στις καθυστερήσεις ο Μπαρμπαλιάς είχε δοκάρι για τον Άγιαξ Ταύρου. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ (Βαγγέλης Ιντζέκαρος) Κανελλόπουλος, Λαμπρόπουλος (71' Μιχαηλίδης), Φραγκόπουλος, Λένγκα, Βασιλάκος Β. (75' Ζέρβας), Γιαταγιανάκης, Τσουκαλάς, Γαννωτής, Λένγκα Κ., Τσάτσα (64' Γεωργουλόπουλος), Νικολάου (46' Γκαβζίδης).

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ (Γιάννης Γαζής) Βεζύρης, Χασιώτης, Στρέφι, Ηρακλής Α., Μαρούσης, Σέχου Γ., Μαυροβουνιώτης (89' Μπαρμπαλιάς), Σωτηρόπουλος, Σέχου Σ. (85' Μαυρέλης), Γκουτσούλας (85' Κάτσης), Παπανδρέου (89' Σκέμπι).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35