social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ιδανική εκκίνηση για τον Άρη Πετρούπολης, 3-0 την Κηπούπολη

Ιδανική εκκίνηση για τον Άρη Πετρούπολης, 3-0 την Κηπούπολη

Ιδανική πρεμιέρα για τον Άρη Πετρούπολης που επικράτησε με 3-0 της Κηπούπολης και μπήκε με το δεξί στη νέα σεζόν

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και εάν η Κηπούπολη δεν είχε σε καλή ημέρα τον τερματοφύλακα Κυρίου το σκορ θα είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Μελανό σημείο του αγώνα ο τραυματισμός του Οκσίσογλου.

Στο α' μέρος μόνο μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και αυτή ήταν ο Άρης Πετρούπολης.

Μάλιστα λίγο έλλειψε να ανοίξει το σκορ με το... καλημέρα αφού στο 2' ο Αργυρίου εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην αντίπαλη άμυνα, πέρασε και τον τερματοφύλακα όμως το σουτ που έκανε κατέληξε στ δοκάρι και άουτ.

Ο ίδιος παίκτης στο 10' δεν αστόχησε αφού τροφοδοτήθηκε με κεφαλιά-πασα του Σούφλα και με άψογο πλασέ έδειξε την κλάση του κάνοντας το 1-0.

Στη συνέχεια ο Άρης είχε τις ευκαιρίες με τους Σούφλα, Αργυρίου και Καραδήμα, για να γίνει στο 2-0 στο 28' με σουτ του Μπιμάι μέσα από την περιοχή μετά από κόρνερ.

Στο 40' στο μοναδικό σουτ της Κηπούπολης ο Καλογερόπουλος δεν είχε πρόβλημα και απέκρουσε.

Στο β' μέρος ο ρυθμός έπεσε ωστόσο οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να κάνουν τρία τα τέρματα τους στο 59' όταν ο Μαρίνου εκτέλεσε το κόρνερ και ο Σούφλας από κοντά έκανε το 3-0.

Δοκάρι λίγο πριν το τέλος είχε η ομάδα του Άρη Πετρούπολης με τον Λερούτσο (από εκτέλεση φάουλ).

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Σιλεβίστας) Καλογερόπουλος, Πολίτης (46' Λάπας), Τσερκώνης (69' Κορώνης), Μπιμάι, Λεβέντης, Γεραγωτέλλης, Τρακόσης, Σούφλας (79' Λερούτσος), Αργυρίου, Καραδήμας (54' Νησαριώτης), Μαρίνου (79' Σταυρόπουλος).aris-petroupolis-endekada-me-kipoupoli.jpg

 

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ (Μανώλης Παπαδόπουλος) Κυρίου, Μπίσκος (74' Σπανουδάκης), Σαββουλίδης, Αγγελόπουλος, Πολυζωγόπουλος, Φαρμάκης, Ταμπάκης (74' Αντωνουσάκης), Οκσίσογλου (69' λ.τρ. Λέμης), Καλέμης, Κωνσταντινίδης, Σοφός (60' Μάκρας)

ednekada-kipoupolis-me-ari.jpg


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35