social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η απάντηση των Τραχώνων στον Μικρασιατικό!

Η απάντηση των Τραχώνων στον Μικρασιατικό!

Με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Μικρασιατικός στην οποία εξέφρασε τα παράπονα του για τη διαιτησία και συγκεκριμένα τη συμπεριφορά του επόπτη Μητροφάνη, οι Τράχωνες, πέρασαν στην αντεπίθεση, απαντώντας με τον εξής τρόπο

Με έκπληξη και ειλικρινή απορία πληροφορηθήκαμε την διαδικτυακή ανακοίνωση του αξιοσέβαστου σε εμάς σωματείου του Μικρασιατικού με αφορμή το νικηφόρο αποτέλεσμα της ομάδας μας -Α.Ο.Τραχώνων- με 3-1 στον εντός έδρας αγώνα την περασμένη Κυριακή.

Η αφορμή για την ανακοίνωση ήταν ένα υποτιθέμενα «καθαρό» γκολ, παίκτης της ομάδας του Μικρασιατικού που απομάκρυνε παίκτης των Τραχώνων εντός της νοητής γραμμής του τέρματος.

Έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής απαντώντας στους αίολους ισχυρισμούς του συμπαθούς Μικρασιατικού:

1) Η απόσταση του πάγκου των φιλοξενούμενων ήταν τουλάχιστον 80 μέτρα από το αντίπαλο τέρμα για να έχουν σαφή αντίληψη της φάσης.

2) Ο Κος βοηθός διαιτητή που ήλεγχε την φάση δεν είναι δυνατόν να μην διέκρινε ότι ο αμυντικός των Τραχώνων έδιωξε την μπάλα με ανάποδο ψαλίδι εκτός της νοητής γραμμής, που σημαίνει ότι αν ήταν εντός θα έπρεπε ολόκληρο το σώμα του να ήταν μέσα στο τέρμα με αποτέλεσμα η μπάλα να καρφωνόταν στον ουρανό των δικτύων κατά την απόκρουση. Παρεπιπτόντως μιλάμε για μια διαιτησία που έδωσε ένα αυστηρό πέναλτι εναντίον μας ενώ προηγούμασταν με 2-0 στο σκορ αλλά όμως εμείς κρίνοντας αντικειμενικά και δίκαια θεωρούμε την διαιτησία του αγώνα σχεδόν άριστη.

3) Αν ο Μικρασιατικός καταθέσει… πρόταση στην ΕΠΣΑ για χρήση… VAR και στα ερασιτεχνικά γήπεδα θα μας βρει ένθερμους υποστηρικτές του.

4) Τελειώνοντας, η ευθύνη για το άλλοθι που προσπαθεί να βρει η αντίπαλη ομάδα για το άτυχο για αυτήν αποτέλεσμα ενός κατά τα άλλα εξαιρετικού παιχνιδιού βαραίνει αποκλειστικά την ομάδα του Α.Ο.Τραχώνων που ενώ θα μπορούσε να είχε «τελειώσει» τον αγώνα από νωρίς με ένα ευρύτερο σκορ, έδωσε ελπίδες στον αντίπαλο να ελπίζει και να «γκρινιάζει» κατόπιν σαν μικρό παιδί που του έκλεψαν το παιχνίδι του.

Τον ευχαριστούμε που μας πείσμωσε και άλλο σαν ομάδα για την συνέχεια του πρωταθλήματος, ώστε να μην δώσουμε στο μέλλον άλλες τέτοιες αφορμές.



Υ.Γ.: για το μόνο πράγμα που νιώθουμε ανάγκη να ζητήσουμε συγνώμη από τον Μικρασιατικό είναι για την κακή κατάσταση στον πάγκο των φιλοξενούμενων που οφείλονται σε ζημιές που προκλήθηκαν μέσα στο Σαββατοκύριακο χωρίς να το γνωρίζουμε αφού και την προηγούμενη μέρα είχε αγώνα ορισμένο από την ΕΠΟ Κ17 Πανιώνιος - ΟΦΗ. Να είστε σίγουροι εάν είχαμε ενημερωθεί πριν από το παιχνίδι θα είχαμε παραχωρήσει τον δικό μας πάγκο αφού αισθανόμαστε υπόλογοι και υποσχόμαστε να μην ξανά συμβεί εναντίον καμίας άλλης ομάδας.



Το Δ.Σ του Α.Ο.Τραχώνων


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35