social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το Παλαιό Φάληρο και ο Σταυριανάκος έδειξαν το δρόμο...

Το Παλαιό Φάληρο και ο Σταυριανάκος έδειξαν το δρόμο...

Την προηγούμενη αγωνιστική για τον 3ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ διεξήχθη ο αγώνας Παλαιό Φάληρο-Αρης Πετρούπολης για την 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου στην Α' ΕΠΣΑ.

Το σκορ 0-1, αλλά περνάει σε δεύτερη μοίρα.

Και πως να μην περάσει όταν στην ομάδα των νοτίων προαστίων ηγείται ένας παράγοντας με την προσωπικότητα, το σθένος και το όραμα του Παναγιώτη Σταυριανάκου.

Ενός επιχειρηματία που κοιτάζει το ποδόσφαιρο από μια διαφοετική σκοπιά, κερδίζοντας περισσότερο φίλους παρά παιχνίδια.

Έχοντας κερδίσει στα λίγα χρόνια παρουσίας του στο άθλημα την εκτίμηση όλο του ποδοσφαιρικού φάσματος, διοργάνωσε μια εξαιρετική γιορτή, τιμώντας τον Άρη Πετρούπολης και τον πρόεδρο του, Νίκο Κούστα, για την προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Μια κίνηση που βλέπουμε σπάνια κατά την περίοδο πρωταθλήματος, αφού το σύνηθες είναι να τιμούν ανθρώπους που έχουν περάσει από την ομάδα σου, είτε ποδοσφαιριστές που έχουν προσφέρει.

Ο κ. Σταυριανάκος έκανε τη διαφορά, αφού διοργάνωση πριν τη σέντρα του αγώνα μια εξαιρετική κίνηση, με τους ποδοσφαιριστές του Παλαιού Φαλήρου να κρατούν στα χέρια τους νεαρούς αθλητές από την ακαδημία του συλλόγου, η οποία έχει αλλάξει επίπεδο χάρη τους συνεργάτες που έχει ορίσει ο γνωστός επιχειρηματίας.

Από την πλευρά τους στον Άρη Πετρούπολης, έμειναν άφωνοι με τα όσα συνάντησαν κάνοντας λόγο για φιλοξενία που ξεπεράσει το... τέλειο, αφού ήταν κάτι που σπάνια έχουν δει τα τελευταία χρόνια οι παράγοντες του ιστορικού συλλόγου.

Μάλιστα, ευχαρίστησαν τον κ. Σταυριανάκο, ο οποίος δείχνει ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο νίκη, ισοπαλία, ήττα, αλλά και εκτίμηση και σεβασμός προς τον αντίπαλο.

Μακάρι το ποδόσφαιρο να έχει και άλλους παράγοντες σαν το κ. Σταυριανάκο γιατί τους έχει ανάγκη. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35