social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πρώτη νίκη για την ΑΕ Χαλανδρίου 0-3 τον Ήφαιστο

Πρώτη νίκη για την ΑΕ Χαλανδρίου 0-3 τον Ήφαιστο

Επιτέλους... νίκη για την ΑΕ Χαλανδρίου που πέρασε από το γήπεδο του Ηφαίστου επικρατωντας της ομώνυμης ομάδας με 0-3.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν μεγάλη θέληση για τη νίκη και κατάφεραν να την πανηγυρίσουν έχοντας το υπέρο τους 0-2 από το α' ημίχρονο. Στο 11'ο Καλιαμπάκας έκανε το 0-1, με τον Φελέκη στο 45' να σημειώνει το 0-2. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Φουκούλης στο 86'.

Με τη νικη αυτή το Χαλάνδρι έφτασε τους 3 πόντους, αφήνοντας πίσω τις δυο ήττες από Διάνα και Θύελλα Αγίου Δημητρίου. Αντίθετα ο Ήφαιστος έμεινε στον 1 βαθμό.

Οι γηπεδούχοι έχουν παράπονα από τη διαιτησία, ενώ ενδεικτικό είναι το σχόλιο του κ. Αλεξάκη στην ιστοσελίδα μας μετά το ματς όπου χαρακτήρισε τον διαιτητή: Τραγικό και επικίνδυνο για το άθλημα.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ (Λευτέρης Αλεξάκης) Αλευρής, Χαζιράκης (19' Βλαχόπουλος), Κοτούλιας, Κουρούμα, Αθανασόπουλος, Λάπας, Ορούτσι (86' Αρεστής), Γονής, Κιάφα, Τσοπανάκος, Λιούκας (69' Μαστροκώστας). 

ΑΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Νώντας Κουτρομάνος) Κατσιούλης Θ, Φουκούλης (87' Καλουτσάς), Καρδάμης, Τζιόλας, Ντζαβίδας, Μουρελάτος, Φελάκης, Μπουραζάς, Καλιαμπάκας (79' Κανελλόπουλος), Κατσιούλης Α., Σπανός (87' Φλέγκας).


Σχετικά άρθρα

Σταθερά ψηλά ο Πανερυθραϊκός, 1-2 το μαχητικό Καλαμάκι

Την Τετάρτη 1/6 η Γενική Συνέλευση του Χαραυγιακού

Βαγγέλης Γούτης: «Για να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα, πρέπει να υπάρχουν προϋποθέσεις»

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35