social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Ράμμος ήταν στην όμορφη πλευρά του αθλήματος (Ηράκλειο-Χολαργός 3-2)

Ο Ράμμος ήταν στην όμορφη πλευρά του αθλήματος (Ηράκλειο-Χολαργός 3-2)

Αν είχε γραφτεί με διαφορετικό τρόπο η ιστορία στο γήπεδο της Πρασίνου Λόφου, όσοι παρακολούθησαν το ντέρμπι του Ηρακλείου με τον Χολαργό, θα είχαν να συζητούν μόνο για τον 17χρονο Δημήτρη Ράμμο (φωτο) και τις απίθανες εμπνεύσεις του, με τις οποίες οδήγησε τους γηπεδούχους στη νίκη με 3-2.

Δυστυχώς, όμως, το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Τσουτσουδάκη, έπειτα από εγκληματικό μαρκάρισμα του Ιωαννίδη στο 36ο λεπτό. Ήταν τόσο τραχύ και αντισυναδελφικό το μαρκάρισμα, που επηρέασε καθοριστικά την ψυχολογία των φιλάθλων και τον όμορφο παλμό που είχαν δημιουργήσει μέχρι εκείνη την ώρα με τα συνθήματά τους οι οπαδοί των δύο ομάδων. Ο κεντρικός αμυντικός των γηπεδούχων αντίκρισε δικαίως την κόκκινη κάρτα, όμως το κακό είχε γίνει για τον έμπειρο μέσο των φιλοξενούμενων, ο οποίος υπέστη σοβαρή ζημιά στο αριστερό πόδι. Τραγική ειρωνεία για τον Τσουτσουδάκη αποτελεί το γεγονός ότι μόλις πριν από μερικούς μήνες είχε επανέλθει στην ενεργό δράση έπειτα από πολύμηνη αποχή λόγω ρήξης χιαστών. Ο ποδοσφαιριστής του Χολαργού αποχώρησε καταχειροκροτούμενος από το σύνολο των -περίπου 500- φιλάθλων που βρίσκονταν στις δύο εξέδρες του γηπέδου και διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Υγεία» με ασθενοφόρο που αφίχθηκε με έντονη καθυστέρηση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το Ηράκλειο είχε μπει μπροστά στο σκορ από το 12ο λεπτό, με τον Ράμμο να κάνει φοβερή ατομική προσπάθεια από τη δεξία πλευρά και να τελειώνει τη φάση με άψογο αριστερό πλασέ (1-0). Στην επόμενη καλή στιγμή του μάλιστα, στο 31ο λεπτό, ο Σταυρογιάννης σκόραρε για το 2-0 με αριστερό σουτ. Στην επόμενη φάση ο Τσιαντής μείωσε σε 2-1 με σουτ, με τον Ράμμο να χτυπάει πάλι στο 57ο λεπτό και να νικάει τον Μολφέση με φοβερό ψηλοκρεμαστό σουτ από πλάγια θέση. Στο 65ο λεπτό ο Σκούμας μείωσε σε 3-2 με γυριστή κεφαλιά, ενώ στο 92ο λεπτό ο Μυλωνάς είδε την μπάλα να τραντάζει το οριζόντι δοκάρι από τον «κεραυνό» που εξαπέλυσε αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή. Παρότι αγωνιζόταν με αριθμητικό μειονέκτημα από το 36ο λεπτό, το Ηράκλειο άντεξε στην πίεση του Χολαργού και πήρε τη νίκη.

Διαιτητές: Μπακογιάννης, Ισσά-Νικολάου

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Λουκάς Ρόπας): Ντάλλας, Καρώνης, Καλιακούδας, Ιωαννίδης, Βακερλής, Τουγουντζόγλου, Ράμμος (84' Φοινίκης), Χρήστου, Γκρέμι, Παρασκευάς, Σταυρογιάννης (69' Γούλας (85' Χατζημάρκος)

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Σπύρος Μόχλας): Μολφέσης, Ντόβας (85' Καρράς), Τσαγκάρης, Μηλιώνης, Τσίρος, Τσουτσουδάκης (45' λ. τρ. Κρασώνης), Τσιαντής (46' Μιχελής), Ζαχαρόπουλος, Χατζής, Γκαγκώσης (46' Μυλωνάς), Σκούμας.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35