social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ισοπαλία για Άτταλο και Αθηναϊκό- Διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο ο Ζάχος

Ισοπαλία για Άτταλο και Αθηναϊκό- Διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο ο Ζάχος

Ισόπαλο έληξε το παιχνίδι του Άτταλου με τον Αθηναϊκό με σκορ 1-1.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 53΄με τον Ταμπάκη, με ωραία προσπάθεια από αριστερά και ωραίο πλασέ. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 69΄ με τον Δούγκα μετά από σέντρα από αριστερά στο πίσω δοκάρι, βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Τικταπανίδη και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Αμέσως μετά το παιχνίδι διακόπηκε για ια ώρα περίπου, μετά από σοβαρό τραυματισμό του Ζάχου. Ο αρχηγός του Αθηναϊκού μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έσπασε την μύτη του και δεν διατρέχει κανένα σοβαρό κίνδυνο. Με την επανέναρξη του αγώνα, οι παίκτες του Γαλάνη είχαν την πρωτοβουλία, έχασαν ευκαιρίες, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Δήμου λίγο πριν λήξη το παιχνίδι. Στην λήξη του αγώνα υπήρξε ένταση με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για άσχημη συμπεριφορά παίκτη του Αθηναϊκού.

ΑΤΤΑΛΟΣ (Βαγγέλης Γαλάνης): Τικταπανίδης, Σταύρου, Χιώτης (85΄Καλαντζής), Κοτσαλάς, Αγοραστός, Παληγεώργος, Ταμπάκης, Δήμος, Κοβάνης, Μουρεζίνης (56΄Μποσινάκης), Μιράκα (60΄Καραγιάννης)

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Ρούμπας, Ζάχος (70' Γιαννίτσης λ.τρ.), Μαρίνης Ι., Κατσούλας (65΄Ρηγόπουλος), Βελέντζας, Μαυροματάκης, Ταρσανάλης (65΄Ρηγόπουλος), Δ. Κατσούλας, Φούρλας, Μπαλατσούρας, Τραγουστής ( 54΄Δούκας)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35