social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επέστρεψαν στις νίκες τα Σούρμενα, 2-0 τον ΓΣ Αργυρούπολης

Επέστρεψαν στις νίκες τα Σούρμενα, 2-0 τον ΓΣ Αργυρούπολης

Σπουδαία νίκη πανηγύρισαν τα Σούρμενα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου επικρατώντας με 2-0 του ΓΣ Αργυρούπολης.

Στο α' μέρος το ματς ήταν ισορροπημένο με τις δυο ομάδες να μην μπορούν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να πετύχουν κάποιο γκολ.

Τα Σούρμενα στο 6' είδαν το σουτ του Φαμπίνιο να περνάει άουτ, ενώ στο 6' ο Γκρεβτσίδης δεν μπόρεσε να κάνει το 0-1 μετά τη σέντρα του Γοργάκη.

Στο 11' ο Παπαδάκης έκανε το σουτ όμως ο Παγούδης μπλόκαρε ενώ στο 18' το γυριστό σουτ του Γκρεβτσίδη πέρασε άουτ.

Στο 22' ο Λεβέντης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή όμως ο Αθανασόπουλος έπεσε στη γωνία του και απομάκρυνε.

Στο 37' μετά από πλάγιο του Γοργακη ο Γκρεβτσιδης εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στην άμυνα των γηπεδούχων όμως το πλασέ του πέρασε άουτ/

Στην τελευταία φάση του α' μέρος ο Φαμπίνιο έκανε την κεφαλιά μετά τη σέντρα του Αγγέλη όμως η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 46 του β μέρους ο ΓΣ Αργυρούπολης είχε καλή ευκαιρία όταν ο Κωστάκης έκανε το σουτ όμως ο Αθανασόπουλος έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 49 το σουτ του Λεβέντη βρήκε πάλι τον Αθανασόπουλο σε ετοιμότητα καθώς ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έδιωξε σε κόρνερ .

Στο 59 οι γηπεδούχοι έχασαν ανεπανάληπτη ευκαιρία όταν ο Πετριται σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Παναγιώτη Οικονόμου ο οποιος με ανυπεράσπιστη εστία έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 67 τα Σούρμενα απώλεσαν τη μεγαλύτερη τους ευκαιρία στο ματς όταν ο Παπαδάκης έκανε τη σέντρα και η κεφαλιά του Πετριτάι κατέληξε στο δοκάρι του Παγούδη.

Τα Σούρμενα έλυσαν το γόρδιο δεσμό στο 75 όταν ο Πετριτάι ξέφυγε από τους αμυντικούς των ορανιε και σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Φαμπινιο ο οποίος με εξουδετερωμένο τον Παγούδη δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο ΓΣ Αργυρούπολης έφτασε κοντά στην ισοφάριση όμως το σουτ του Γκρεβτσιδη από το ύψος της μικρής περιοχής μετά τη σέντρα του Κωστόπουλου πέρασε άουτ.

Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι βγήκαν μπροστά για να πιέσουν και σε μία αντεπίθεση οι παίκτες του Γιάννη Ταμπραντζη τελείωσαν το ματς. 

Ο Ντοκάι βρήκε με κάθε πάσα τον Πετριται ο οποίος με άψογο πλασέ έκανε το 2-0.

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Τάπραντζης) Αθανασόπουλος, Αγγέλης, Μαρινάκης, Καμπουρούδης, Μαχαίρας, Γιαννούλης (70 Χαπάλογλου), Ντοκάι, Παπαδάκης, Δουγένης (52' Οικονόμου Π.), Μασάδο, Πετριτάι.

sourmena-endekada-me-gsa.jpg

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Λεβέντης) Παγούδης, Τσάκαλος, Γοργάκης, Γεωργάκας, Γαβαλάς (60' Κωστόπουλος), Προμπονάς, Λεβέντης, Ζυγούρης (72' λ.τρ. Καταγκιουλές), Γκρεβτσίδης, Κοκκινέλης (46' Κωστάκης), Δρακοντίδης.

endekada-gs-argiropuolis-me-soyrmena.jpg


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35