social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ματσάρα στο ντέρμπι του 3ου ομίλου και Ηλυσιακός Τράχωνες στο 3-3

Ματσάρα στο ντέρμπι του 3ου ομίλου και Ηλυσιακός Τράχωνες στο 3-3

Τυχεροί ήταν όσοι βρέθηκαν στο δημοτικό στάδιο Ζωγράφου σήμερα και παρακολούθησαν το ντέρμπι του 3ου ομίλου ανάμεσα στον Ηλυσιακό και τους Τράχωνες.

Το... χορταστικό 3-3 τα λέει όλα, με τους φιλάθλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου να βλέπουν ωραία.

Δεν ισχύει το ίδιο για τους φίλους των κιτρινόμαυρων που είδαν για τρίτο συνεχόμενο ματς την ομάδα τους να μένει μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα.

Στο 18' ο Γκούγκας με προβολή είχε δοκάρι και την ίδια κατάληξη είχε η προσπάθεια του Κασσιανού στο 22'. Ο Γκούγκας πήρε το αίμα του... πίσω στο 27' όταν και έκανε το 1-0 με σουτ. 

Στο 35' ο Ηλυσιακός είχε την ευκαιρία να κάνει το 2-0, όμως ο Κασσιανός αστόχησε από το σημείο του πέναλτι αφού η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 53' ο Χριστόπουλος βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο και με πλασέ μετά από σέντρα του Ποντίκη έκανε το 2-0. Και ενώ τα πράγματα έδειχναν να γέρνουν υπέρ των γηπεδούχων, οι παίκτες του Κώστα Ζαλάβρα αντέδρασαν και έφεραν το ματς στα ίσια.

Στο 68' ο Βουρλούμης έκανε το 2-1 με φάουλ, με τον Γιαννόπουλο στο 72' να ισοφαρίζει σε 2-2.

Στο 80' ο Κασσιανός έδωσε το προβάδισμα στον Ηλυσιακό κάνοντας το 3-2, με τον Δημογιάννη 5' αργότερα να ισοφαρίζει με πέναλτι σε 3-3. 
Πολύ καλή η διαιτησία των Νικολάου, Τζάννη και Μιμίδη.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Μαντζούνης): Παπαδόπουλος, Τσουρέας (86’ Θεοδώρου), Νικολόπουλος, Πανάκης, Πάντος, Ταχιράι, Κασσιανός, Χριστόπουλος (78’ Σαλαπάτας), Γκούγκας, Βελισσάρης, Ποντίκης (90’ Ρίζος).

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Κώστας Ζαλαβρας): Παπαγγέλης, Γκούλιας, Βουρλούμης, Μαργαρίτης (86’ Μανωλιάδης), Ακριτίδης (46’ Μπατσούλι), Ρόι, Παπατζίμας, Μπουγιούκος, Γιαννόπουλος (86’ Αυγέρης), Δημογιάννης, Τσιουρής (46’ Κούτρας).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35