social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κατάθεση... ψυχής και τεράστια νίκη το Παλαιό Φάληρο-Βράζουν με Πατεράκη στον Πανερυθραϊκό

Κατάθεση... ψυχής και τεράστια νίκη το Παλαιό Φάληρο-Βράζουν με Πατεράκη στον Πανερυθραϊκό

Κάνοντας κατάθεση ψυχής και στα 90' και έχοντας ως στόχο να κατακτήσει το πρώτο του τρίποντο, το Παλαιό Φάληρο έδειξε ότι είναι πολύ σκληρό για να πεθάνει επικρατώντας του Πανερυθραϊκού με 1-0.

Οι παίκτες του Παύλου Κυριακουλέα έβγαλαν στο γήπεδο όλα τα ψυχικά τους αποθέματα και ρέφεραν τους χαμένους βαθμούς της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας.

Χρυσός σκόρερ για τους γηπεδούχους ο Παπαευθυμίου που εκμευαλλεύτηκε το πέναλτι που κέρδισε ο Γαλημίτης στο 66' και χάρισε τη νίκη στους κυανέρυθρους.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα ωστόσο έχουν απίστευτα παράπονα από τη διαιτησία του Πατεράκη, θεωρώντας ότι κακώς υπέδειξε το πέναλτι που χάρισε τη νίκη στο Φάληρο, ενώ φωνάζουν και για τη φάση του 77' όταν ο Βαρκαρώτας βρέθηκε στο έδαφος και φώναξαν για πέναλτι. 

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Παυλος Κυριακουλέας) Ορφανόπουλος, Καψιώτης, Γαβαλάς, Μπέλερης, Σωτηριάδης (89' λ.τρ. Χατζημιχάλης), Παπευθυμίου, Λαϊνας, Σκόρδος (46' Μουρτίδης), Μπούσι (76' Τρυφωνίδης), Γαλημίτης, Μακρυγιάννης.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Στέλιος Μουντανάρης)Τζαφάι, Σουμελίδης, Τσορτανίδης, Αντωνόπουλος, Βαρκαρώτας (88' Λιάσκος), Κουβαράς (68' Καμπάς), Λούκας (68' Καφετζής), Απειρανθίτης, Κουτσουπιάς (84' Τσίπας), Αραμπατζής, Μιχαλόπουλος. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35