social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πρώτη νίκη για τον Αστέρα Ζωγράφου-Φωνές τα Πετράλωνα

Πρώτη νίκη για τον Αστέρα Ζωγράφου-Φωνές τα Πετράλωνα

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Αστέρας Ζωγράφου που επικράτησε στο γήπεδο του Ρουφ των Πετραλώνων με 0-1.

Ο Αγγελόπουλος στο 75' με προβολή πέτυχε το γκολ που έκρινε το ματς, με τους νικητές να παίζουν από το 55' με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Λαχανά με εύτερη κίτρινη.

Στο 70' η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε όταν την άγουσα για τα αποδυτήριε πήρε ο Μουντράκης με δεύτερη κίτρινη.

Όπως υποστηρίζουν οι γηπεδούχοι, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων εκτελέστηκε ένα φάουλ, ο γκολκίπερ του Αστέρα συγκρούστηκε με συμπαίκτη του, ο Γρυλλάκης έσπρωξε την μπάλα προς τα δίχτυα, εκείνη πέρασε τη γραμμή πριν απομακρυνθεί και ο διαιτητής υπέδειξε ότι το παιχνίδι είχε λήξει.Γκολ: 75' Αγγελόπουλος με προβολή


Διαιτητές: Καπίρης, Δέτση-Μπαλογιάννης
ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ (Θανάσης Παύλοβιτς): Πασβάντης, Λιόνης, Μουντράκης, Μπούρσαλης (80' λ. τρ. Παρασκευόπουλος), Τσαμπράς, Δανάς, Κουτλής, Λογοθέτης (62' Παναγιωτόπουλος), Φιλιππάτος (78' Κώττης), Γρυλλάκης, Δρυμωνίτης (46' Σάλεμ)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡ. (Βαγγέλης Γούτης): Μίχος, Εξηντάρης (46' Βάσιλας), Κυριαζής, Ρουπακιάς, Τσιγαρίδας (55' Τσάκαλος), Καρακάσης, Καραγιάννης (70' Αγγελόπουλος), Μεντί, Τζοβάρας (70' Μπολιεράκης), Λαχανάς, Τζίγκος.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35