social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σπουδαίος ο Άρης Πετρούπολης πέρασε με το διπλό από τον Άλιμο με... σούπερ Μάριο

Σπουδαίος ο Άρης Πετρούπολης πέρασε με το διπλό από τον Άλιμο με... σούπερ Μάριο

Ματσάρα με τα όλα του έγινε στον Άλιμο εκεί που ο πανίσχυρος και έτοιμος να διεκδικήσει τίτλο Άρης Πετρούπολης έκανε το 2-3 κόντρα στους Τράχωνες και επέστρεψε με το πλέον εμφατικό τρόπο στις επιτυχίες μετά την γκέλα με τον Βύρωνα.

Το συγκρότημα του Γιάννη Σιλεβίστα πραγματοποίησε το καλύτερο πρώτο του ημίχρονο τη φετινή χρονιά και έδειξε ότι υπάρχει η προσωπικότητα από πλευράς διοίκησης, τεχνικού επιτελείο και παικτών ώστε να ξεπερνούν κάθε σκόπελο που εμφανίζεται.

Από την άλλη, οι ψυχωμένοι Τράχωνες μπορούσαν ακόμη και να γυρίσουν το ματς αφού επέστρεψαν από την... κόλαση του 0-2 (2-2), ωστόσο, ο Καλογερόπουλος στο 80' είπε όχι στον Γιαννόπουλο και το... πλήρωσαν σε μια από τις τελευταίες φάσεις του αγώνα. 

Μάλιστα αυτή ήταν η πρώτη ήττα των Τραχώνων μετά το από ένα χρόνο αφού η τελευταία φορά που το συγκρότημα του Κώστα Ζαλάβρα ηττήθηκε ήταν στις 15 Φεβρουαρίου από τα Σούρμενα.

Απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο εκπληκτικός Μάριος Αργυρίου που πέτυχε δυο γκολ και έδειξε ότι θα είναι ο ηγέτης του ιστορικού συλλόγου στην γραμμή κρούσης.

Στο 19' ο Καραδήμας έκανε το 0-1, με τον Αργυρίου στο 22' να διπλασιάζει τα τέρματα του Άρη.

Στο 61' ο Δημογιάννης μείωσε σε 1-2, με τον Γιαννόπουλο να κάνει το 2-2 στο 73'. Ο Άρης στην τελευταία φάση του αγώνα με τον Αργυρίου πήρε τη νίκη. 

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Κώστας Ζαλάβρας) Παπαγγελής, Γκούλιας, Βουρλούμης, Θυμιανός (88' Αυγέρης), Μπουγιούκος, Παπατζίμας, Πρόι (57' Κούτρας), Μανωλιάδης (83΄Μαργαρίτης), Γιαννόπουλος, Δημογιάννης,Τσιουρής (57' Μπατσούλι).

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Σιλεβίστας) Καλογερόπουλος, Λάπα, Λεβέντης, Μπιμάι, Τσερκώνης (89' Νησαριώτης), Γεραγωτέλλης, Τρακόσης (89' Μπριστογάννης), Σούφλας (78' Σταυρόπουλος), Καραδήμας (63' Πολίτης), Μαρίνου, Αργυρίου. 


Σχετικά άρθρα

Άγιος Ιερόθεος - Άγιαξ Ταύρου 0-2 [highlights]

Καββαδίας: «Ο κ. Σπήλιος και η... Νομική έπαιξαν ρόλο στη μεταγραφή μου»

Άρης Πετρούπολης - Χαλάνδρι 0-1 [highlights]

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35