social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μπορούσαν μέχρι ισοπαλία Διάνα και Θύελλα (1-1)

Μπορούσαν μέχρι ισοπαλία Διάνα και Θύελλα (1-1)

Το αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε στο δημοτικό γήπεδο Ηλιούπολης Β' δεν δημιουργεί τα ίδια συναισθήματα στις τάξεις των δύο ομάδων.

Ήταν, όμως, ό,τι καλύτερο μπορούσαν να κάνουν αυτό το απόγευμα η Διάνα Ηλιούπολης και η Θύελλα Αγ. Δημητρίου, που έμειναν στο ισόπαλο 1-1 ύστερα από ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις και αρκετή ένταση. Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να πιάσουν τα επίπεδα απόδοσης που θα ήθελαν, ενώ το έργο τους δυσκόλεψε σε μεγάλο βαθμό και από το γεγονός ότι αναγκάστηκαν να αγωνιστούν για σχεδόν ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το σθένος να απαντήσουν στο γρήγορο γκολ που δέχθηκαν, αντέχοντας στη συνέχεια στην πίεση της Διάνας, χωρίς να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ένα δεύτερο γκολ.
Μόλις στο 9ο λεπτό ο Κετσετζόγλου κέρδισε πέναλτι από τον Καβακλή και ο Φάρος το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0, όμως στην πρώτη επικίνδυνη προσπάθειά της, στο 27ο λεπτό, η Θύελλα ισοφάρισε με σουτ του Πετράκη που κόντραρε σε σώματα και άλλαξε πορεία (1-1). Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ο Μπακογιάννης εξύβρισε αντίπαλο ποδοσφαιριστή και αποβλήθηκε, με συνέπεια να ανατραπεί η αριθμητική ισορροπία. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ψάξουν το νικητήριο γκολ, όμως στις ελάχιστες καλές φάσεις που δημιούργησαν, δεν μπόρεσαν να το πετύχουν.
Διαιτητές: Μπακογιάννης, Κολλιάκος-Μαραθωνίτης
ΔΙΑΝΑ ΗΛ. (Γιώργος Τσαμόπουλος): Φουτράκης, Δάρρας (46' Πανίδης), Ποντικάκος (46' Κατσίκιας), Μπακογιάννης, Γιαννουλάκης, Νίκολλι, Αλεξανδρής (46' Κακός), Δωματιώτης, Κετσετζόγλου, Φάρος, Αλ. Καζάκος
ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜ. (Βαγγέλης Γιαννόπουλος): Καβακλής, Γ. Πατρίκιος, Δημητρίου, Σουλοβάρι, Παπανδρέου, Κυριαζής, Τζελέφας (67' Κουμουνδούρος), Πετράκης, Ηρακλέους (64' Σαραντόπουλος), Κ.-Ε. Πατρίκιος, Καλλιοντζάκης (90' Αλεξόπουλος)


Σχετικά άρθρα

Άγιαξ Ταύρου: Σούπερ κίνηση με Στατήρη

Αποχώρηση Χίου από τον Ήφαιστο Περιστερίου

Μάκης Παπαδόπουλος: «Ξεκάθαρος στόχος ο πρωταθλητισμός Ι Δεν θα γίνουν μεταγραφές απλά για να λέμε ό

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35