social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μπουγάς: Παρουσιαστήκαμε... διαβασμένοι

Μπουγάς: Παρουσιαστήκαμε... διαβασμένοι

Τα Μελίσσια χθες το απόγευμα απέδρασαν με ένα σπουδαίο αποτέλεσμα από την έδρα της ΑΕ Ηρακλείου επικρατώντας με 0-1.

Οι "πράσινοι" εκμεταλλεύτηκαν μια από τις λίγες ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν και αφού σκόραραν διαφύλαξαν ως κόρη οφθαλμού το μηδέν στην αμυντική τους γραμμή, πανηγυρίζοντας μια σπουδαία νίκη.

Οι νεοφώτιστοι σε ακόμη ένα ματς απέδειξαν ότι θα αποτελέσουν σκληρό καρύδι και στο β' γύρο, με τον προπονητή, Δημήτρη Μπουγά να δηλώνει τα εξής

"Ήταν μια νίκη που δεν περιμέναμε στην ομάδα η αλήθεια είναι. Παρουσιαστήκαμε διαβασμένοι, κλείσαμε τους χώρους και εκμεταλλευτήκαμε τις αδυναμίες της αντίπαλης ομάδας. Νομίζω ότι τα παιδιά ήταν εξαιρετικά, απέδωσαν πολύ καλά και θεωρώ ότι μπορούσαμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ. Κλασσικές ευκαιρίες όπως χάσαμε εμείς δεν έχασε το Ηράκλειο. Ήταν μια νίκη δίκαιη και νομίζω ότι στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει αυτός που έχει την κατοχή της μπάλας. Ο αντίπαλος είχε καλύτερη κυκλοφορία όμως εμείς παρουσιαστούμε διαβασμένοι".

Ερωτηθείς για το ποια ομάδα αποτελεί φαβορί για τον τίτλο, ο κ. Μπουγάς είπε:

"Θεωρώ ότι ο Χαραυγιακός αποτελεί το φαβορί, όχι διότι βρίσκεται τρεις βαθμούς μπροστά. Νομίζω ότι διαθέτει πιο πλήρες ρόστερ και είναι γενικά η πιο καλή ομάδα".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35