social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με Σούπερ... Φάρο η Διάνα 1-5 τον Απόλλωνα Χαλανδρίου

Με Σούπερ... Φάρο η Διάνα 1-5 τον Απόλλωνα Χαλανδρίου

Στα τελευταία πέντε ματς που είχε δώσει εκτός έδρας η Διάνα Ηλιούπολης δεν είχε καταφέρει να κερδίσει.

Αυτό το αρνητικό σερί έλαβε τέλος σήμερα, αφού η ομάδα του Γιώργου Τσαμόπουλου πραγματοποίησε ίσως την πιο πειστική της εμφάνιση και επικράτησε του Απόλλωνα Χαλανδρίου με 1-5, επιστρέφοντας στις επιτυχίες μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον ΓΣ Ηλιούπολης.Οι κυανέρυθροι ήταν ανώτεροι κάτι που φανερώνει το τελικό σκορ και έτσι το αρνητικό σερί που ήθελε τη Διάνα να παραμένει χωρίς νίκη στους τελευταίους 3 μήνες αποτελεί παρελθόν.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Φάρος ο οποίος στο 1΄και στο 4' εκμεταλλεύτηκε τις ασσίστ των Καλουδιώτη και Κετσετζόγλου βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Στο 15' έγινε το 1-2 με τον Απειρανθίτη, με τον Καλλέργη στο 26' από τα έντεκα βήματα να κάνει το 1-3. 

Το κρεσέντο του Φάρου έλαβε τέλος στο 81' όταν και έκανε το 1-4, με τον Καζάκο στις καθυστερήσεις να διαμορφώνει το τελικό 1-5. 

ΑΠΟΛΛΩΝ (Χρήστος Βλάχος): Καλλιαμπάκος, Κουτσογκίλας Π.,, Κουτσουμπάρδης, Ψάλλας, Κουτσολίγκας Ε. (63’ Παπαδάκης), Αγκολι, Σταματής (63’Αυγέρης), Απειρανθίτης, Στεργιώτης (75’ Οικονομόπουλος), Μήτρου (52’ Αλεξανδράκης), Παπουτσής

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Γιώργος Τσαμόπουλος): Κόρρας, Δάρρας, Ποντικάκος(81’ Πανίδης), Μπακογιάννης, Νικόλι, Καλουδιώτης, Καλλέργης(70’ λ.τρ. Αναστασίου), Φάρος, Καζάκος, Κετσετζόγλου(88’ Μπαλαφούτης X.), Μπουραζάς (68’ Μπαρδάκης).


Σχετικά άρθρα

Καφτάνης: Κανένα παράπονο από τους παίκτες μου [vid]

Οι διαιτητές του σαββατοκύριακου στα γήπεδα της ΕΠΣΑ (19,20/11)

Ηλυσιακός - Μελίσσια 2-2 [highlights]

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35