social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέμα soccerlive I Έκλεισε Ντούνη η Νέα Ιωνία

Θέμα soccerlive I Έκλεισε Ντούνη η Νέα Ιωνία

Παρότι η Νέα Ιωνία την Κυριακή δίνει έναν κρίσιμο αγώνα δεδομένου ότι φιλοξενείται στην  Αγία Βαρβάρα από την Αγία Ελεούσα, η διοίκηση της ομάδας δεν σταματάει να ενισχύει το ρόστερ του συλλόγου προκειμένου να δώσει λύσεις στην τεχνική ηγεσία στην προσπάθεια που θα κάνει με το ποδοσφαιρικό τμήμα ώστε ο σύλλογος να τερματίσει στην 1η θέση του 2ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ.

Άλλωστε τα ματς που απομένουν είναι αρκετά και η διαφορά των 3 βαθμών από τον πρωτοπόρο Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας δίνει τη δυνατότητα στη Νέα Ιωνία να πιστεύει στην επίτευξη του στόχου.

Στο πλαίσιο αυτό, ο προσφυγικός σύλλογος ήρθε σε συμφωνία με ακόμη έναν ικανότατο ποδοσφαιριστή που αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τον Κώστα Ψυρόπουλο.

Ο λόγος για τον Ηλία Ντούνη που βρέθηκε με τους ανθρώπους της Νέας Ιωνίας και έδωσε τα χέρια προκειμένου να ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που γνωρίζεται αρκετά καλά με τον προπονητή, κ. Κώστα Ψυρόπουλο από την κοινή τους θητεία στην ομάδα νέων του Απόλλωνα Σμύρνης πριν από μερικά χρόνια.

Το νέο απόκτημα της Νέας Ιωνίας βρίσκονταν μέχρι πρότινος στο ρόστερ του Καραβά από τον οποίο αποδεσμεύτηκε και επισήμως πριν μερικές ώρες. Πάντως έχει την εμπειρία που απαιτεί η Α ΕΠΣΑ αφού έχει αγωνιστεί σε ανώτερες κατηγορίες για λογαριασμό των Φωκικού, Αίαντα Σαλαμίνας, Ηλυσιακού και Χαραυγιακού. 

Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής θα βρίσκεται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για τον αγώνα της Κυριακής όπου μοναδικός στόχος είναι η νίκη προκειμένου η Νέα Ιωνία να διατηρήσει την επαφή της με τις πρώτες θέσεις του 2ου ομίλου.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35