social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Συνεχίζει την ανοδική πορεία ο ΑΟ Περιστερίου 0-2 τα Μελίσσια

Συνεχίζει την ανοδική πορεία ο ΑΟ Περιστερίου 0-2 τα Μελίσσια

Παίρνοντας διπλό με καθαρό σκορ, ο ΑΟ Περιστερίου επικράτησε επί των Μελισσίων με σκορ 0-2.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς στο πρώτο εικοσάλεπτο, όμως από αυτό το χρονικό σημείο και έπειτα, η ομάδα του Περιστερίου πήρε τα ηνία του αγώνα, ανοίγοντας μάλιστα και το σκορ στο 27' με τους Νένδο και Ρίζο να συνεργάζονται και τον τελευταίο να πλασάρει εύστοχα τον Νικολάου. Στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε και μάλιστα, η ομάδα των Μελισσίων έμεινε με 10 παίχτες στο 70', όταν ο Κωνσταντάκης αποβλήθηκε. Δέκα λεπτά αργότερα ο Λέτσι με σουτ έκανε το 0-2, ενώ ο Τούντα αποβλήθηκε στο 82', αφήνοντας την γηπεδούχο ομάδα με 9 παίκτες εντός γηπέδου. Έτσι, ο ΑΟ Περιστερίου συνέχισε την ανοδική του πορεία και πλέον βρίσκεται στην 8η θέση του πρωταθλήματος και τους 24 βαθμούς, ενώ τα Μελίσσια βρίσκονται στην 11η θέση και τους 18 βαθμούς αντίστοιχα.

ΜΕΛΙΣΣΙΑ (Δημήτρης Μπουγάς): Νικολάου, Καραμπίνης, Σειμιρ (50' Παπαχρήστος), Πάσσαρης, Φάκης Δ., Κωνσταντάκης, Πουλάκης (65' Μακρυπίδης), Αρβανίτης (80' Μαμφρέδας), Τούντας, Καλημέρης, Φάκης Ι.

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Αλβέρτος Παπαδάκης): Τσιώσης, Τροκα, Σετελαρι, Μπούζας, Βελέντζας, Κλωνάρης, Κουτσουκου (65' Καραμπάς), Ζιάμπρας (50' Λέτσι), Θεοδώρου (80' Καραχάλιος), Ρίζος, Νένδος (88' Λειβαδάς)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35