social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Όργια Πετανάι στη νίκη του Καματερού με 5-2 επί του Παπάγου

Όργια Πετανάι στη νίκη του Καματερού με 5-2 επί του Παπάγου

Το δικό του πάρτι έστησε ο Ντόναλτ Πετανάι στον αγώνα του Καματερού με τον Πάπαγο, με τον άσο των γηπεδούχων να πετυχαίνει τα τέσσερα από τα πέντε γκολ που σημείωσε η ομάδα του στην εμφατική νίκη με 5-2.

Αυτό ήταν το τρίτο συνεχόμενο τρίποντο για τους νερατζούρι που έφτασαν τους 23 βαθμούς δείχνοντας ότι αυτό το μήνα βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Από την άλλη ο Παπάγος παρέμεινε στους 19 βαθμούς μένοντας για δεύτερο ματς μακριά από τις νίκες.

Στο 24', 26',55' και 90' ο Πετανάι βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Μαζμανίδη στο μεσοδιάστημα να είχε σκοράρει το 3-0. Στο 67' ο Ρηγόπουλος έκανε το 4-1, ενώ στο 87' ο Μπράτσος μείωσε σε 4-2.

ΠΑΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ (Νίκος Κουνάδης) Καλαμάρης, Κανακάρης, Πιτέλης, Σέχου, Κατσικανταής (54' Τσαγκάρης), Παππάς, Πετανάι, Τσιργιώτης (13' Λουβερδής), Μαζμανίδης (77' Σκαπετής), Παναγιωτόπουλος, Χαιρετάκης (74' Δουγιέκος)

ΠΑΠΑΓΟΣ (Γιάννης Ντόκος) Καββαδίας, Κολιάκος, Κορδάς, Δρυμωνίτης (72' Μπράτσος), Λιούκας (68' Λιούσης), Ταλιούτρας Δ., Νούτσος (43' Παπαναστασίου), Φατούρος Α., Ταλιούρας Ι. (47' Ταλιούρας Ν.), Ρηγόπουλος, Ταλιούρας Φ.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35