social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Εύκολο το πέρασμα του Ολυμπιακού Λιοσίων από το Χαϊδάρι

Εύκολο το πέρασμα του Ολυμπιακού Λιοσίων από το Χαϊδάρι

 Με 0-4 επικράτησε επί του Θριάμβου Χαϊδαρίου η ομάδα του Ολυμπιακού Λιοσίων.

Το σκορ άνοιξε στο έκτο μόλις λεπτό ο Γεωργακόπουλος με πλασέ. Στο 18' ο Μιχάλης έκανε το 0-2 έπειτ από οργανωμένη προσπάθεια των φιλοξενούμενων. Ο Γκαβζίδης χρίστηκε σκορερ στο 25' αφού πρώτα συνδυάστηκε όμορφα με τον Γεωργακόπουλο. Με το 0-3 να είναι και το σκορ στο ημίχρονο, ο Σάκης Σάσσαλος προχώρησε σε αλλαγές, διευρύνοντας το rotation της ομάδας του. Παρά τις αλλαγές, ο Γεωργακόπουλος πέτυχε ένα ακόμη τέρμα στο 55', με όμορφο πλασέ στην εστία του Πετράκη. Έτσι, ο Ολυμπιακός Λιοσίων έφτασε τους 26 βαθμούς και βρίσκεται στην 9η θέση, με τον Θρίαμβο να παραμένει τελευταίος, στους 5 βαθμούς.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Αντώνης Ζαφειριάδης): Πετράκης, Χατζής, Καρβούνης, Τσιαπάρας, Θεοδώρου (60' Ιωσηφέλης), Κουτσιμπέλης, Δράμης, Ζαχαριάς, Τζαβέλλας (75' Φωτσοτζόγλου), Ζαχαρίου, Καγιανάς (88' Γιάχνης)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν. ΛΙΟΣΙΩΝ (Σάκης Σάσσαλος): Μυλωνάς (60' Τσέκα), Παναγιωτίδης, Φραγκόπουλος, Γωγιός (46' Χριστόπουλος), Παπαδόπουλος Ν., Τεννές, Τσάτσα, Παπαδόπουλος Κ. (46' Πατέλης), Μιχάλης (46' Κωτούλιας), Γκαβζίδης, Γεωργακόπουλος


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35