social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Εύκολο απόγευμα για την Αγία Παρασκευή

Εύκολο απόγευμα για την Αγία Παρασκευή

Επιστροφή στις νίκες για τους γηπεδούχους που επιβλήθηκαν με 4-0 επί του Θριάμβου Χαϊδαρίου, χωρίς να απειληθούν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.

Στο 14', ο Λαζόπουλος άνοιξε το σκορ με σουτ, παίρνοντας το "rebound" από το σουτ του Ψαραδέλλη. Επτά λεπτά μετά, ο Ψαραδέλλης έκανε το 2-0 με σουτ εντός περιοχής, το οποίο ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη, η Αγία Παρασκευή συνέχισε να έχει εξ ολοκλήρου το ματς υπό τον έλεγχό της και διεύρυνε το προβάδισμά της με το πλασέ του Τσοπανάκου στο 75' και του σουτ του Ζαφείρη στο 89', μετά από σέντρα του Λαζόπουλου. Παίρνοντας αυτήν την άνετη νίκη, το συγκρότημα του Σήφη Βενάκη έφτασε τους 34 βαθμούς και βρίσκεται στην 5η θέση, ενώ ο Θρίαμβος έμεινε τελευταίος, με 5 μόλις βαθμούς.

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Σήφης Βενάκης): Παπαγεωργίου, Αθανασίου, Χατζίου (80' Ζυγοκώστας), Σουβατζόγλου, Τριανταφυλλίδης, Σταμούλης, Λαζόπουλος, Μπουτσικάρης (51' Δημογιάννης), Ψαραδέλλης (61' Μπόλης), Τσοπανάκος (75' Καρούτζος), Ζαφείρης.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Πετράκης, Καρβούνης, Λώλος, Κοτσίμπελλας, Θεοδώρου, Χατζής, Δράμης (80’ Τζαναγκιου), Ζαχαριάς, Μπακλαβάς, Ζαχαρίου, Καγιανάς (66’ Κανιούρας).


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35