social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανακοίνωση-καταγγελία από Τράχωνες για τα γεγονότα που έγιναν στο ματς με τα Σούρμενα

Ανακοίνωση-καταγγελία από Τράχωνες για τα γεγονότα που έγιναν στο ματς με τα Σούρμενα

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Τράχωνες που αναφέρουν τα εξής

Περιμέναμε 3 ημέρες για να περάσει η ένταση όλων για να μπορέσουν κάποιοι να έχουν την ευκαιρία να δουν τα πράγματα ψύχραιμα πλέον και να πράξουν ανάλογα και όπως αρμόζει σε ηγέτες ιστορικών ομάδων.

Μέχρι όμως στιγμής μέσα σε δύο ημέρες διαβάσαμε δύο ανακοινώσεις της ομάδας των Σουρμένων χωρίς να υπάρχει η λέξη συγγνώμη σε καμία από αυτές.

Δεν είχαμε σκοπό να συνεχίσουμε την αντιπαλότητα αλλά ας μάθουν τώρα όλοι ,όλη την αλήθεια .

Την ώρα που οι παίκτες των Τραχώνων αλληλοσυγχαιρόντουσαν με τους αντιπάλους τους, λίγο πριν μπουν στα αποδυτήρια προπηλακίστηκαν, καθυβρίστηκαν και… «λούστηκαν» με μπουκάλια νερό και «πτύελα» από κάποιους *άγνωστους *οπαδούς πλησίον των αποδυτηρίων.

Έφτασαν στο σημείο να σπάσουν τα τζάμια των αποδυτηρίων και να πετάξουν ανοικτό καπνογόνο που ευτυχώς σφηνώθηκε στο πλέγμα ενώ έπεφταν μέσα οι σπίθες και οι καπνοί με κίνδυνο τραυματισμού και με αποτέλεσμα την πρόκληση πανικού, λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας, στους ποδοσφαιριστές μας. Αλλά δεν τρέχει τίποτα κύριοι. Έπαθε κανένας τίποτα? Δεν έπαθε .Είναι αυτό που λέει και ο λαός *ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΜΩΡΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΙΟΛΑΣ*

Και ενώ ο Πρόεδρος των ΤΡΑΧΩΝΩΝ Κύριος Τσιούρης προσπάθησε να μπει στο χώρο των αποδυτηρίων να προστατεύσει την ομάδα του και να ηρεμήσει τους ποδοσφαιριστές του, ο Πρόεδρος Κύριος ΒΑΣΣΙΟΣ δεν του επέτρεπε την είσοδο .Και αν υποτίθεται καλά έκανε γιατί έτσι του έδινε το δικαίωμα και ο κανονισμός εκείνος γιατί μπαινόβγαινε ανενόχλητος στον προαύλιο χώρο των αποδυτηρίων διαρκώς και άσκοπα με δικά του κλειδιά?

Στον αγώνα του πρώτου γύρου δεν νομίζουμε να είχε τύχει της ανάλογης φιλοξενίας που μας παρείχε ο ίδιος στο τέλος του Σαββατιάτικου αγώνα..

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε τρία σημαντικά στοιχεία που αφορούν τον αγώνα και όχι μόνο.

  1. Ο παρατηρητής του αγώνα και οι διαιτητές επιτέλεσαν άψογα τα καθήκοντά τους στον πειθαρχικό τομέα πριν κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα κατά την διάρκεια των επεισοδίων.
  2. Ο μόνος από την ομάδα των ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ που μέσα στην οχλαγωγία και τον πανικό είχε την ντομπροσύνη να ζητήσει συγγνώμη ήταν μόνο ο (με Κ κεφαλαίο) Κύριος ΤΑΠΡΑΤΖΗΣ ο προπονητής της γηπεδούχου ομάδας γνωστός εξάλλου για το ήθος και την ακεραιότητα του. Και
  3. Όταν πριν από 3 περίπου χρόνια τα ΣΟΥΡΜΕΝΑ είχαν αποκλείσει τους ΤΡΑΧΩΝΕΣ στην ημιτελικό Κυπέλλου της ΕΠΣΑ στα πέναλτι, εμείς πρώτοι αμέσως μετά το παιχνίδι σε δηλώσεις μας που είναι καταγεγραμμένες σε βίντεο στο διαδίκτυο είχαμε ευχηθεί «καλή επιτυχία» στον τελικό στους αντιπάλους μας γιατί τύχαινε τότε στην ομάδα των ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ να αγωνίζονται δύο ποδοσφαιριστές – διαμάντια που στο παρελθόν είχαν φορέσει την φανέλα των ΤΡΑΧΩΝΩΝ . ο Γιώργος Μανωλιάδης και ο Γιώργος Καζαντζής . Και αυτά εμείς σαν σύλλογος δεν τα ξεχνάμε και τα τιμούμε! Και πάλι βέβαια μετά από δύο αγωνιστικές που παίξαμε αντίπαλοι μετά την κατάκτηση του κυπέλου από τα Σούρμενα πρώτοι εμείς τους τιμήσαμε και μάλιστα μέσα στο γήπεδό τους.

Γιατί λοιπόν τώρα η διοίκηση των ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ φέρεται με τέτοια κυνικότητα αποφεύγοντας να καταδικάσει τα επεισόδια και ξεκινάει μια βεντέτα που δεν βοηθάει και τους δύο Συλλόγους;

Οι παίκτες έρχονται , προσφέρουν , φεύγουν …

Η τιμή και το ήθος είναι αυτό που μένει και χαρακτηρίζει την κάθε ομάδα!

Και κάτι τελευταίο. Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο όπως και όλη η ελληνική κοινωνία επλήγη και αυτό από την κρίση αυτών των τελευταίων, δύσκολων χρόνων και μπόρεσε να σταθεί όρθιο και να συνεχίζει τον ρομαντικό δρόμο του.

Η διοργανώτρια Αρχή της ΕΠΣΑ και ο Πρόεδρος της έχουν κάνει τεράστιες προσπάθειες να κρατήσουν το επίπεδο των πρωταθλημάτων σε όσο το δυνατόν πιο υψηλά στάνταρντς . Τόσο σε επίπεδο ποιότητας και διαφάνειας, όσο και σε αυτό της δικαιοσύνης και ασφάλειας των αγώνων.

Αγαπητοί παράγοντες των Σουρμένων, πριν λίγα χρόνια το σύνθημα «εκεί, εκεί στην Β’ Εθνική» εμείς το τραγουδούσαμε και πανηγυρίζαμε αήττητοι ανόδους και παίζαμε με αντιπάλους όπως την ΑΕΚ τον ΟΦΗ την ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ τον ΙΩΝΙΚΟ και το ΑΙΓΑΛΕΩ χωρίς να δημιουργούμε βεντέτες και αντιπαλότητες με άλλες ομάδες και ειδικά με γειτονικές γιατί ο καθένας έχει την ιστορία του…

Φαίνεται όμως ότι τη σιωπή τόσο καιρό ορισμένοι την εκλαμβάνουν ως αδυναμία.

Παίκτες του Αλίμου που φορούν τον Ερμή στο στήθος είναι μέλη της οικογένειάς μας. Και όποιος τα βάζει μαζί τους θα μας βρει απέναντί του πλέον.

Αλλά είπαμε… «συμπλέγματα, πολλά συμπλέγματα!»

Καλή συνέχεια με υγεία και ευχόμαστε οι στόχοι που έχετε βάλει να πραγματοποιηθούν.

ΥΓ. Ειλικρινά πάντως επειδή ΙΣΩΣ να βλέπετε πολλά φαντάσματα για το αν και πόσο τιμωρηθείτε, αυτά βρείτε τα στην απολογία σας στην ΕΠΣΑ. Εμάς προσωπικά δεν μας αφορά καθόλου και για αυτό άλλωστε αποφασίσαμε να μην παραστούμε αν και θα έπρεπε. Από τη στιγμή που ηττηθήκαμε δίκαια στο γήπεδο δεν μπαίνουμε σε άλλες διαδικασίες .Απλώς περιμένουμε και εμείς με *αγωνία* να κάνετε αυτό που δηλώσατε .Σεβόμενοι την ιστορία σας το ήθος σας και τις αξίες σας να καταθέσετε τα πραγματικά γεγονότα σε όλη τους την έκταση και διάσταση .Και επιτέλους να βάλετε στο λεξιλόγιο σας μια απλή αλλά και συγχρόνως δύσκολη λέξη. ΣΥΓΓΝΩΜΗ !!! Ελπίζουμε να μην το πάρετε και αυτό σαν ένδειξη αδυναμίας .

 

ΔΣ

ΑΟΤ ΑΛΙΜΟΥ

 


Σχετικά άρθρα

Ατρόμητος Μεταμόρφωσης: Υποδειγματική η φιλοξενία του Αθηναϊκού

Ήφαιστος Περιστ.: Ελεύθερος ο Αθανασόπουλος

Μαντζούνης: Να αναβαθμίσουμε και να ενισχύσουμε την εικόνα μας σαν ομάδα [vid]

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35