social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κιούρκος: Δίκαιη η νίκη μας-Ο Παυλόπουλος ταίριαξε απ' την πρώτη στιγμή με το σύλλογο

Κιούρκος: Δίκαιη η νίκη μας-Ο Παυλόπουλος ταίριαξε απ' την πρώτη στιγμή με το σύλλογο

Ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο προπονητής του ΑΟ Χαϊδαρίου, Χρήστος Κιούρκος μετά την μεγάλη νίκη επί του ΑΣ Σουρμένων με 1-3.

 Μετά από τρεις απόπειρες για νίκη, το Χαϊδάρι κατόρθωσε να πάρει ένα σπουδαίο αποτέλεσμα και ο ικανότατος κόουτς είπε

"Είχαμε καλή παρουσία σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και θεωρώ ότι αξίζαμε αυτή τη νίκη. Ξεκινήσαμε με ένα γκολ πολύ γρήγορα. Αυτό ήταν πλεονέκτημα για εμάς. Το σκορ παρέμεινε στο 0-1 στο α' μέρος χωρίς φάσεις.

Στην επανάληψη έγινε πιο ανοιχτό παιχνίδι. Κάναμε ένα δεύτερο γκολ, και εκεί που θα τελειώναμε το ματς με το πέναλτι του Παυλόπουλου, όχι μονο δεν το κάναμε αλλά ο αντίπαλος μείωσε στο σκορ.

Επειδή όμως βρήκαμε χώρους κάναμε το 1-3 και κάπου εκεί τα πάντα τελείωσαν.

Σε γενικές γραμμές, ήταν ένα ανοιχτό παιχνίδι αλλά ήμασταν καλύτεροι και κερδίσαμε δίκαια".

Για την παρουσία του Παυλόπουλου, που έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική σεζόν για τον ΑΟ Χαϊδαρίου, ο έμπειρος κόουτς πρόσθεσε:

"Νομίζω ότι ο Παυλόπουλος είναι χαρακτηριστική περίπτωση του σέντερ φορ που έχει το εύκολο γκολ. Είναι καλός ποδοσφαιριστές και χαρακτήρας, είναι μια από τις μεταγραφές που μας... βγήκαν και νομίζω ότι ταίριαξε με το κλίμα της ομάδας. Τον έχουν βέβαια βοηθήσει πολύ οι συμπαίκτες του αφού είναι ο αποδέκτης των περισσότερων επιθετικών ενεργειών και βέβαια και αυτός έχει βοηθήσει με τα γκολ του".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35