social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Διατήρησε τη διαφορά ο Χαραυγιακός 2-1 τον Αθηναϊκό

Διατήρησε τη διαφορά ο Χαραυγιακός 2-1 τον Αθηναϊκό

Ακόμη μια νίκη πανηγύρισε ο Χαραυγιακός για την 22η αγωνιστική του 1ου ομίλου στην Α' ΕΠΣΑ αφού επικράτησε με 2-1 του μαχητικού Αθηναϊκού.

Το συγκρότημα του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη διατήρησε το +5 από το Ηράκλειο και πλέον κοιτάζει τη συνέχεια πιο αισιόδοξα. Στο 32' ο Σπανός με ωραιό σουτ έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν με εκτέλεση πέναλτι του Λεβέντη στο 52'. Το τελικό 2-1 έγινε στο 60' με ωραίο πλασέ του Πλούμη.

Στο 6' ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι.

Όσον αφορά την εικόνα του αγώνα, οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλο το α' μέρος, ενώ στην επανάληψη η απόδοση τους έπεσε χωρίς να επηρεαστεί σαφώς το αποτέλεσμα.

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Βακερλής, Τσέκος, Παρασκευόπουλος, Κούτρας, Αναστασόπουλος (69΄Μαραγκουδάκης), Γιαννόπουλος, Κασσιάνος (78’ Καράβος), Σπανός (80’ Μπιρμπίλης), Πλούμης, Κούντου, Οκσίσογλου (62’ Μουρελάτος).

ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Μανωλικίδης, Τσολάκος, Βασιλείου, Τζανετής (87’ Ζάχος), Αγγγελόπουλος, Τσώνης, Σκούμας, Τσονάκης (68’ Λημνιός), Φατσέας, Λεβέντης (68’ Ομασέρε), Σαμπάνης (46’ Σακελλαρίου).


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35