social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΑΟ Περιστερίου: Το αήττητο σερί, το μέτριο ξεκίνημα και η ηρεμία της διοίκησης

ΑΟ Περιστερίου: Το αήττητο σερί, το μέτριο ξεκίνημα και η ηρεμία της διοίκησης

 Μπορεί ο ΑΟ Περιστερίου να μην ξεκίνησε καλά τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα, ωστόσο, το όνομα του Αλβέρτου Παπαδάκη, δεν τέθηκε ποτέ υπό αμφισβήτηση από την διοίκηση του συλλόγου.

Ίσως αυτό μάλιστα να έπαιξε ρόλο στην αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας.
Οι άνθρωποι των ροσσονέρι πίστεψαν στις ικανότητες του Τηνιακού προπονητή, και εκεινος με τη σειρά του τους έβγαλε ασπροπρόσωπους.
Και επειδή στο ποδόσφαιρο οι αριθμοί παίζουν μεγάλο ρόλο μέχρι την 8η αγωνιστική ο Όμιλος είχε συγκεντρώσει 6 βαθμούς, έχοντας απολογισμό 3 ισοπαλίες, 1 νίκη και 4 ισοπαλίες.
Έκτοτε η λέξη ήττα είναι σχεδόν άγνωστη για το σωματείο των δυτικών προαστίων.
Σε 14 ματς ο Όμιλος μετράει μόλις 1 ήττα -αυτή την 12η αγωνιστική- από τον πρωτοπόρο Χαραυγιακό.
Μάλιστα,οι δέκα νίκες και τρεις ισοπαλίες με μηδέν παθητικό (0-0 με Ήφαιστο, Ηράκλειο και Χολαργό) έχουν φέρει το συγκρότημα του Αλβέρτου Παπαδάκη στην 5η θέση μαζί με τον συντοπίτη Ήφαιστο, σκορπίζοντας τα... όποια σύννεφα είχαν συγκεντρωθεί πάνω από το στρατόπεδο του συλλόγου στα τέλη Οκτωβρίου.
Στον Όμιλο Περιστερίου ξημερώνουν καλύτερες ημέρες, και σίγουρα το έργο του Αλβέρτου Παπαδάκη δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο, αφού μια ομάδα που στηρίζεται ως επι τω πλείστον σε παίκτες από τις υποδομές της αξίζει πολλά συγχαρητήρια.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35