social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γεωργίου: Μένουμε σπίτι διότι η κατάσταση είναι σοβαρή

Γεωργίου: Μένουμε σπίτι διότι η κατάσταση είναι σοβαρή

Τα τελευταία χρόνια η παρουσία του κοσμεί τα γήπεδα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Μάλιστα, φέτος με τις τοποθετήσεις του σε διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφορικά με τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω του τα βλέμματα με τα σχόλια να είναι θετικά.

 Η αναφορά μας γίνεται στον άσο της ΑΕ Ηρακλείου, Παναγιώτη Γεωργίου όπου μίλησε στο soccerlive.gr για την πορεία της ομάδας του, τον κορωνοϊό στέλνοντας το δικό του μήνυμα αλλά και το επίπεδο του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά

-Πως κρίνεις τη φετινή πορεία σας;

Η μέχρι τώρα πορεία μας εφόσον δεν είμαστε στην πρωτη θέση δε κρίνεται καλή. Πολλοί παράγοντες έχουν συντελέσει σε αυτό και έχουν αναφερθεί κατά καιρούς οπότε δε θα αναφέρω και εγώ αυτό που ξέρουν όλοι αλλά και εσείς όταν ήρθατε στο "γήπεδο μας" και είδατε τις "εγκαταστάσεις μας".

-Θεωρείς η διακοπή μετά τις τρεις συνεχόμενες νίκες που είχατε κάνει, σας φρενάρει;

Εμείς μετά τα άσχημα αποτελέσματα του Ιανουαρίου είχαμε εδώ και ένα μήνα περίπου ξαναβρεί μια ομοιογένεια και ένα σταθερό και βασικό σχήμα. Επίσης είχαμε αντιληφθεί και αφομοιώσει περισσότερο τη φιλοσοφία του (νέου) προπονητή μας. Οπότε εμάς η διακοπή δε μας κάνει καλό.

-Πως κρίνεις το επίπεδο του Ομίλου σας;

Το επίπεδο του ομίλου μας είναι αρκετά ανταγωνιστικό δεδομένου ότι αφενός μεν το πρωτάθλημα ακόμη δεν είχε κριθεί και αφετέρου ακόμη δεν είχε ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με τον υποβιβασμό. Γενικά όλοι μπορούν να κόψουν βαθμούς από ολους.

-Απ' όλες τις ομάδες που έχεις αγωνιστεί, με ποια έχεις "δεθεί" και γιατι;

Γενικά σε όλες τις ομάδες που έχω αγωνιστεί προσπαθώ να ταυτιστώ με τη φιλοσοφία της και τους στόχους της και πάνω από όλα να περνάω καλά έτσι ώστε να είμαι αποδοτικός και στο γήπεδο. Αυτή τη στιγμή ειμαι απόλυτα συνυφασμένος και "δεμένος" με την ΑΕ Ηρακλειου.

-Συνήθως περνάς κοινωνικά μηνύματα μέσω του facebook για τον -ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή. Τι θα ήθελες να πεις σε αυτή την περίπτωση με τον κορωνοϊό;

Σχετικά με τη πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση που βιώνουμε θέλω και έχω να πω μόνο ένα. Μένουμε σπίτι το πρόβλημα είναι σοβαρό! Προπόνηση στο σπίτι αρκεί να έχεις όρεξη και να το λέει η ψυχή σου. Και σίγουρα οι ερασιτέχνες έχουμε ψυχή γιατί αν δεν είχαμε θα τα είχαμε κρεμάσει...!

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35