social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πετανάι: Τον πρώτο λόγο έχει το Καματερό-Μένουμε σπίτι

Πετανάι: Τον πρώτο λόγο έχει το Καματερό-Μένουμε σπίτι

 Εάν κάποιος που αντιμετωπίζει την ομάδα του Καματερού έχει βάλει ως στόχο να περιορίσει τα επιθετικά ατού των νερατζούρι, τότε αμέσως θα επιλέξει τον Ντόναλντ Πετανάι.

Ο ικανότατος επιθετικός που πέρυσι και φέτος όπου έχει χρειαστεί έχει πάρει από το χέρι τους νερατζούρι, δείχνει μια ωριμότητα στο παιχνίδι του, πραγματοποιώντας μια μεστή χρονιά.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η ομάδα των δυτικών προαστίων να πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού στον β' γύρο κερδίζοντας την εκτίμηση του κόσμου του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Ο ίδιος μίλησε στο soccerlive.gr για τον κορανοιο, το Καματερό και τους στόχους.

Αναλυτικα

-Θέμα των ημερών η πανδημία. Ποιο είναι το μήνυμα που θέλεις να στείλεις;

Για όλους τους ανθρώπους το να πρέπει να περιοριστούν στο σπίτι τους όλη μέρα είναι πολύ δύσκολο, αλλά επειδή είναι πανδημία και για το καλύτερο όλων όσο περισσότερο τηρήσουμε τα μέτρα τόσο πιο γρήγορα θα βγούμε από αυτήν την κατάσταση η οποία πιστεύω δεν αρέσει σε κανέναν. Προέχει πρώτα από όλα η υγεία και όλα τα υπόλοιπα έρχονται σε δεύτερη μοίρα

Πως κρίνεις την πορεία του Καματερού στο φετινό πρωτάθλημα;
Το Καματερό στο φετινό πρωτάθλημα με την πορεία του δείχνει τι μπορεί να κάνει και που ανήκει κανονικά. Αν ήμασταν περισσότερο προσηλωμένοι και προσεκτικοί στον πρώτο γύρο ίσως να ήμασταν ακόμα πιο ψηλά

-Που οφείλεται ο εντυπωσιακός β' γύρος της ομάδας;

Πέραν της σκληρής δουλειάς και προπόνησης που έχουμε κάνει από το καλοκαίρι στο δεύτερο γύρο μπήκαμε αποφασισμένοι και ξέροντας τι θέλοντας και τι πρέπει να κάνει ο καθένας στο γήπεδο. Είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και πιο αποτελεσματικοί γιατί ξέρουμε παιχνίδι που παίζεται στο δεύτερο γύρω δεν έχεις την πολυτέλεια να το διορθώσεις μετά.

petan.jpg

Μετά την ξαφνική διακοπή τι οδηγίες πήρατε από τον προπονητή σας ώστε να διατηρηθείτε σε καλή φυσική κατάσταση;

Έχουμε πάρει πρόγραμμα από τον προπονητή και τους γυμναστές για το τι πρέπει να κάνουμε για να διατηρηθούμε σε μια καλή φυσική κατάσταση και πιστεύω ο καθένας μας όσο μπορεί θα το τηρήσει.

Ποιά είναι η επιθυμία του Πετανάι για το ερχόμενο καλοκαίρι;

Η μεγαλύτερη επιθυμία μου είναι πρώτα από όλα να είμαι καλά σε υγεία και από κει πέρα το πρώτο λόγο για οποιαδήποτε συζήτηση το έχει η ομάδα μου το Καματερό.

do.jpg


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35