social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μανωλιάδης: Ιδανική περίοδος για περισυλλογή

Μανωλιάδης: Ιδανική περίοδος για περισυλλογή

Για την ομάδα των Τραχώνων, ο Γιώργος Μανωλιάδης είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο και αυτό διότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει βιώσει σημαντικές στιγμές όπως η άνοδος στην Football League.

Για το ποδόσφαιρο της Αθήνας δε, μιλάμε για μια σπουδαία προσωπικότητα που έχει γράψει τη δική της ιστορία με την παρουσία του όλα αυτά τα χρόνια.
Άλλωστε, μέσοι με τη ικανότητα και την ποιότητα του Μανωλιάδη σπανίζουν, με τον ίδιο να έχει ηγετικό ρόλο όπου και να έχει αγωνιστεί.
Το Αθλητικό Πνεύμα επικοινώνησε μαζί του ο οποίος μίλησε για τη φετινή χρονιά.
Αναλυτικά τα όσα τόνισε
-Γιώργο αγωνίζεσαι χρόνια στα γήπεδα. Έχει συμβεί κάτι ανάλογο όπως αυτό με την πανδημία του κορωνοϊού;
Οι ημέρες που ζούμε είναι πρωτόγνωρες και στα επόμενα χρόνια ελπίζω να τις διηγουμαστε στους μικρότερους και να μην μας πιστεύουν.
-Τι μήνυμα στέλνεις στον κόσμο;
Καλό θα ναι όλοι μας να είμαστε υπομονετικοί και προσεχτικοί μένοντας στο σπίτι μας!Θα το ξεπεράσουμε και μετά θα ξεχυθούμε στους δρόμους. Τώρα όσο αφορά το ποδοσφαιρικό κομμάτι , όπως σε όλα τα θέματα της κοινωνίας μας έτσι και στο ποδόσφαιρο η περίοδος αυτή είναι ιδανική για περισυλλογή και επαναπροσδιορισμό όλων
-Η νέα χρονιά θα σε βρει στα γήπεδα;
Εχω την τύχη να συνεργάζομαι με καταπληκτικούς ανθρώπους στους Τράχωνες σε επίπεδο διοίκησης και πιστεύω ότι όσο με κρατούν τα πόδια μου θα συνεχίσω σε αυτόν τον σύλλογο με τη συγκεκριμένη διοίκηση να προσέφερω τις υπηρεσίες μου.
-Πως κρίνεις την πορεία σας;
H πορεία της ομάδας φέτος κρίνεται ικανοποιητική , καθώς θεωρώ ότι κύριος στόχος μας ήταν να μπουν γερες βάσεις , κάτι το οποίο καταφέραμε .Βαθμολογικα εγώ προσωπικά δεν είμαι ευχαριστημένος, αν και θεωρητικά απομένουν 8 αγωνιστικές.Βρεθηκαμε βέβαια σε έναν άκρως ανταγωνιστικό όμιλο ,πολύ δυσκολότερο από τον αλλο, με σπουδαίους αντιπάλους.
-Το επίπεδο του ομίλου;
Eπειδη εγώ ξεκίνησα από την Α κατηγορία την δεκαετία του 2000 θεωρώ ότι η κατηγορία σιγά σιγά ανεβαίνει επίπεδο αν και με στενοχωρεί η μικρή προσέλευση του κόσμου που δεν βρίσκεται κοντά στην ομάδα του τοπου του με σημαντικές βέβαια εξαιρέσεις παραδοσιακών γειτονιών.
-Τι μήνυμα στέλνεις για τον κορωνοϊό;
Ευχομαι και ελπίζω να περασει γρήγορα όλο αυτό και να συνεχιστεί κανόνικα όσο γίνεται η ζωή μας και μέσα στα γήπεδα και φυσικά να ξαναπαίξουμε ποδόσφαιρο ακόμη και τον Ιούλιο αν γίνεται γιατί για εμάς αυτό είναι που μας δίνει χαρά.
-Ποιος είναι ο κορυφαίος συμπαίκτες που είχε ποτέ;
Κορυφαίος συμπαίκτης επαγγελματικά Ηλίας Καμπάς και ερασιτέχνικα Σπύρος Δημογιαννης


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35