social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σπύρος Βενάρδος: Μεγάλο στήριγμα ο κόσμος μας

Σπύρος Βενάρδος: Μεγάλο στήριγμα ο κόσμος μας

Εάν θα μπορούσε κανείς να επιλέξει ένα από τα δυνατά σημεία του ΠΑΟ Ρουφ τη φετινή χρονιά θα διάλεγε τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται ως μικροι στο βασικό σχήμα.

Ένας από αυτούς είναι ο Σπύρος Βενάρδος ο οποίος καταβάλει μεγάλη προσπάθεια, βλέποντας την ομάδα του να φιγουράρει στην κορυφή.
Ο ίδιος μίλησε στο Αθλητικό Πνεύμα για την προσπάθεια που κάνει η Αούστρια, το κλίμα στα αποδυτήρια και τις φιλοδοξίες του.
Αναλυτικά
-Η πορεία σου με τον ΠΑΟ Ρουφ είναι αρκετά καλή. Πως κρίνεις τη σεζόν;
«Σίγουρα προς το παρόν κρίνεται επιτυχημένη ομαδικά όποτε μέσα από την ομάδα κατάφερα και εγώ να αναδειχθώ και να βάλω το λιθαράκι μου που λίγο η πολύ το έχουν κάνει πραγματικά όλοι. Εχουμε καταφέρει πολύ όμορφα πράγματα φέτος και είμαι χαρούμενος γι αυτό»
-Θεωρείς ότι η διακοπή δεν σας συμφέρει;
«Η διακοπή είναι για όλες τις ομάδες όποτε πιστεύω πως όλες θα επηρεαστούν περίπου το ίδιο, σίγουρα είχαμε έναν ανοδικό ρυθμό τον οποία κρατήσαμε όλη την χρόνια παρ’ όλα αυτά πιστεύω πως εάν και εφόσον ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα είμαστε έτοιμοι γι αυτό».

venardos-spiros.jpg
-Ένα σχόλιο για την προσπάθεια της διοίκησης;
«Η διοίκηση στην αρχή της χρονιάς έθεσε έναν στόχο τον πρωταθλητισμό, από την πρώτη αγωνιστική είμαστε στην πρώτη θέση όποτε αυτό νομίζω τα λέει όλα»
-Περίγραψε μας τις συνθήκες εργασίας στον ΠΑΟ Ρουφ;
«Για ερασιτεχνικό σωματείο θεωρώ πως είναι ιδανικές, από τον φυσιοθεραπευτή μας και τον φροντιστή μέχρι το τεχνικό επιτελείο και εμάς τους ποδοσφαιριστές υπάρχει οικογενειακό κλίμα όποτε οι συνθήκες είναι πολύ ομορφες».

tko.jpg
-Τι θα σου μείνει στη μνήμη από τη φετινή χρονιά;
«Σίγουρα οι συμπαίκτες μου, και το ποσό υποστηρικτικοί και καλά παιδιά είναι, και τα πανηγύρια με τον κόσμο που έγιναν για εμάς εβδομαδιαία συνήθεια»


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35