social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κουντουριώτης: Προσπαθήσαμε στον Φωστήρα Ηλιούπολης, αλλά σταθήκαμε άτυχοι

Κουντουριώτης: Προσπαθήσαμε στον Φωστήρα Ηλιούπολης, αλλά σταθήκαμε άτυχοι

 Ο Αλέξανδρος Κουντουριώτης ξεκίνησε τη σεζόν στον ΓΣ Αργυρούπολης, αποχωρώντας τον Γενάρη, αφού πήρε μεταγραφή στον Φωστήρα Ηλιούπολης.

Ο 20χρονος μέσος έδωσε αρκετά στους "κιτρινόμαυρους" ωστόσο η προσπάθεια της ομάδας του δεν ευοδώθηκε καθώς παραμένει στην τελευταία θέση του 2ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ.

Το Αθλητικό Πνεύμα επικοινώνησε με τον ικανότατο άσο όπου μοιράστηκε τις εξης σκέψεις.

-Ποιος ήταν ο λόγος που αποφάσισες να μετακινηθείς στον Φωστήρα;

«Tο σκεφτόμουν αρκετό καιρό είναι η αλήθεια και αφότου είχαμε μια τηλεφωνική επικοινωνία με τους ανθρώπους της ομάδας με έπεισαν να έρθω να τους βοηθήσω στην δύσκολη συνέχεια της σεζόν».

-Τι θεωρείς ότι δεν πήγε καλά στην προσπάθεια που κάνατε;

«Πιστεύω ότι από την στιγμή που πήγα στην ομάδα παίξαμε αν όχι σε όλα στα περισσότερα παιχνίδια με πολύ πάθος και δείξαμε ότι πραγματικά θέλουμε να μείνουμε στην κατηγορία αλλά και ο παράγοντας τύχη και ο παράγοντας ατυχία μας έφερε τελικά στην θέση που βρεθήκαμε στο τέλος».

-Πως κρίνεις το επίπεδο του 2ου ομίλου;

«Το επίπεδο του 2ου ομίλου προσωπικά θα έλεγα επειδή αγωνιστικά και στους δύο ομίλους φέτος ήταν πιο δυνατός από τον πρώτο διότι κάθε παιχνίδι ήταν ντέρμπι και πήγαινε στην προσωπική μονομαχία συνεχώς , στο τέλος έδειχναν οι μεγάλες ομάδες την κλάση τους και κέρδιζαν τα παιχνίδια».

-Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου;

«Οι φιλοδοξίες μου για το μέλλον ειναι να προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα μου σε οποιαδήποτε κατηγορία και αν βρίσκεστε να εκπληρώσει τους στόχους της».

-Τι μήνυμα στέλνεις για τον κορωνοιο;

«Υπομονή σε όλους μας γιατί αυτά που ζούμε είναι πρωτόγονα , πρέπει να φερθούμε έξυπνα όλοι μας και να εκτελούμε τις εντολές που μας δίνονται όσο τον δυνατόν καλύτερα».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35