social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ζιάμπρας: «Ο Αλβέρτος Παπαδάκης πίστεψε στην αξία μας»

Ζιάμπρας: «Ο Αλβέρτος Παπαδάκης πίστεψε στην αξία μας»

 Σίγουρα η πορεία του ΑΟ Περιστερίου στο φετινό πρωτάθλημα δεν είναι τυχαία, με τον Αλβέρτο Παπαδάκη να πιστώνεται το μισό μερίδιο της επιτυχίας.

Το άλλα μισό πάει στους διοικούντες αλλά και στους ποδοσφαιριστές που έχουν κατορθώσει να αφομοιώσουν τα πράγματα που δουλεύουν στις προπονήσεις και να βγάζουν στο γήπεδο.
Μια από τις μονάδες που έχει ξεχωρίσει ακούει στο όνομα Βαγγέλης Ζιάμπρας.
Ο αμυντικός μέσος του Ομίλου τα έχει πάει αρκετά καλά, ενώ, δείχνει πιο ώριμος από ποτέ στο φετινό πρωτάθλημα.

Το «Αθλητικό Πνεύμα» επικοινώνησε μαζί του ο οποίος μοιράστηκε τις σκέψεις του μαζί μας.
Αναλυτικά
-Που οφείλεται η εντυπωσιακή πορεία του ΑΟ Περιστερίου;
Η εντυπωσιακή πορεία της ομάδας οφείλεται στη καθημερινή δουλεία μέσα από τις προπονήσεις και στο εξαιρετικό κλίμα που διαθέτει η ομάδα. Διαθέτουμε ένα εξαιρετικό τεχνικό επιτελείο και η δουλεία μας βγήκε στον αγωνιστικό χώρο.
-Περίμενες ότι μετά το μέτριο ξεκίνημα ότι θα είχατε τόσο μεγάλη ανάκαμψη;
Προσωπικά περίμενα την αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδα. Στις αρχές του πρωταθλήματος παίζαμε αρκετά καλά όμως δεν είχαμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Πλέον έχουμε φτάσει στα σημείο να παίρνουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα συνδυάζοντας και καλό ποδόσφαιρο.
-Τι άλλαξε ο Αλβέρτος Παπαδάκης στο σύλλογο;
Ο προπονητής από την αρχή της χρονιάς πίστευε σε εμάς και μας το μετέδιδε κάθε μέρα. Από εκεί και πέρα, πιστεύω ότι άλλαξε κάτι ιδιαίτερο αλλά αυτό που μέτρησε πολύ ήταν η διαρκής πίστη του σε εμάς και σε περίοδο που η ομάδα δεν τα πήγαινε καλά και πιστεύω αυτό μέτρησε.
-Τι φιλοδοξίες έχεις;
Οι φιλοδοξίες μου είναι να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.
-Ένα μήνυμα για τον κορωνοϊο;
Να μείνουμε όλοι ψύχραιμοι σε αυτή τη δύσκολη περίοδο και να τηρούμε τις εντολές των ιατρών προκειμένου να τελειώσει αυτή η ιστορία και να επανέλθουμε όλοι υγιείς στη καθημερινότητα μας.
-Πως κρίνεις το επίπεδο του ομίλου;
Το επίπεδο του ομίλου είναι αρκετά υψηλό διαθέτει αρκετές ομάδες με πλούσιο βιογραφικό σε ιστορία έχει πολλούς καλούς και έμπειρους παίκτες και ένας νεαρός ποδοσφαιριστής κερδίζει κάθε εβδομάδα πράγματα από τους αγώνες


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35