social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κώστας Μιχελής: «Οικογένεια μου ο Χολαργός»

Κώστας Μιχελής: «Οικογένεια μου ο Χολαργός»

Ο Κώστας Μιχελής τα τελευταία χρόνια αποτελεί τον στυλοβάτη της αμυντικής γραμμής του Χολαργού.

Πιστός στις αναχαιτίσεις των αντίπαλων επιθετικών ενεργειών, ο έμπειρος στόπερ αποδεικνύει ότι δικαίως ανήκει στο ρόστερ των «κυανόλευκων».

Με την εμπειρία του καθοδηγεί την υπόλοιπη ομάδα, αφού από την θέση που αγωνίζεται, έχει τη δυνατότητα να αποτελεί έναν…. Δεύτερο προπονητή εντός αγωνιστικό χώρου.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε μαζί του όπου μοιράστηκε τις σκέψεις του για τον κορωνοϊό και όχι μόνο.

Αναλυτικά

Πόσο θα επηρεάσει η κατάσταση του κορωνοϊού το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο;

«Θεωρώ ότι η συγκεκριμένη κατάσταση που βιώνουμε το τελευταίο μήνα στη χώρα μας είναι κάτι δυσάρεστο που ταλανίζει όχι μόνο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αλλά όλες τις πτυχές των δραστηριοτήτων μας. Προσωπικές άμεσες σχέσεις και εργασιακές σχέσεις επιβάλλεται να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες, ώστε να αποκλιμακωθούν οι συνέπειες του κορωνοϊού.

Σχετικά με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, προσωπικά ενστερνίζομαι όλες τις προσπάθειες των παραγόντων και των σωματείων που προσπαθούν να επιτύχουν τους στόχους τους, είτε αυτοί ορίζονται στην κατάκτηση του πρωταθλήματος είτε στη σωτηρία τους.Ωστόσο, και αυτοί με τη σειρά τους, θέλω να πιστεύω, ότι καταλαβαίνουν τη δυσκολία στην οποία έχουμε περιέλθει όλοι μας.

΄Όλα εξαρτώνται από το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση το αμέσως επόμενο διάστημα. Δεδομένης της παράτασης των περιοριστικών μέτρων μέχρι το τέλος του Απριλίου και της προσωπικής μου εκτίμησης ότι η εν λόγω κατάσταση θα παραταθεί τουλάχιστον μέχρι τα μέσα Μαΐου, εκτιμώ ότι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δε μπορεί να συνεχιστεί. Συγκεκριμένα, για το πρωτάθλημα της Α κατηγορίας απομένουν 8 αγωνιστικές δηλαδή 2 μήνες πρωταθλήματος και θεωρώ σαν βέλτιστη λύση την οριστικοποίηση της παρούσας βαθμολογίας ως τελικής για το φετινό πρωτάθλημα».

Στην επικοινωνία που έχετε με την τεχνική ηγεσία τι συζητάτε συνήθως;

«Συνήθως συζητάμε θέματα της καθημερινότητας μας αλλά και πως μπορούμε να ξεπεράσουμε ορισμένα προβλήματα στα ατομικά προγράμματα εκγύμνασης που ακολουθούμε».

Πως κρίνεις την πορεία σας;

«Η αλήθεια είναι ότι η φετινή μας πορεία αποτελεί μια βάση για τη συνέχεια της ομάδας, εφόσον είναι αξιοσημείωτο ότι από την περσινή ομάδα παραμείναμε μόνο 2 άτομα (εγώ και ένας συμπαίχτης μου που αγωνίζεται ως μικρός).

Το έργο της διοίκησης και του προπονητή από την αρχή ήταν πάρα πολύ δύσκολο, καθώς έπρεπε σε μικρό χρονικό διάστημα να δημιουργήσουν μια νέα ομάδα ανταγωνιστική όπως αρμόζει στο όνομα του Χολαργού.

Μάλιστα, αξιοσημείωτη είναι και η φετινή συνεργασία μεταξύ των ομάδων του Χολαργού και του Άρη Χολαργού.

Τέλος, θεωρώ ότι αν το πρωτάθλημα δεν είχε σταματήσει, η ομάδα μας θα ανέβαινε κι άλλο στην βαθμολογία και θα τερμάτιζε μες στην πρώτη 5άδα, διότι η ομάδα πλέον έχει αρχίσει να αποκτά ομοιογένεια».

Η νέα χρονιά θα σε βρει στο Χολαργό;

«Προσωπικά φέτος έκλεισα 3 χρόνια στην ομάδα του Χολαργού. Για μένα ο Χολαργός δεν είναι μια τυχαία ομάδα, αλλά οικογένεια. Ως αρχηγός της ομάδας προσπαθώ να διατηρήσω το καλό κλίμα που υφίσταται στα αποδυτήρια τουλάχιστον τα τελευταία 3 χρόνια, προσπαθώντας να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιάζεται μέσω άρτιας επικοινωνίας. Θεωρώ ότι και η νέα χρονιά θα με βρει στην ομάδα του Χολαργού που με ζήλο και αγάπη υποστηρίζω».

Το επίπεδο του τοπικού είναι ανεβασμένο;

«Έχοντας παίξει και σε ανώτερες κατηγορίες, θεωρώ ότι το επίπεδο του Α τοπικού Αθήνας είναι ανεβασμένο και ομάδες της κατηγορίας θα μπορούσαν εύκολα να αντιμετωπίσουν με επιτυχία ομάδες ανώτερης κατηγορία όπως αυτές της Γ εθνικής.

Αυτό στηρίζεται στο γεγονός ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές επιχειρούν να συνδυάσουν επαγγελματική και ποδοσφαιρική ζωή, με αποτέλεσμα καλοί ποδοσφαιριστές που έχουν δουλέψει σε επαγγελματικές κατηγορίες να εντάσσονται σε ομάδες της Α κατηγορίας ώστε να δουλεύουν παράλληλα».

Ποιο είναι τα δυνατό στοιχείο του Χολαργού;

«Το δυνατό στοιχείο του Χολαργού είναι τα αποδυτήρια του - το έμψυχο δυναμικό του και το γήπεδο του. Διαχρονικά την ομάδα μου τη χαρακτηρίζει το πάθος, η δύναμή και το καλό ποδόσφαιρο που παίζει. Δεν την ενδιαφέρει να κερδίζει μόνο τους αγώνες αλλά και να προωθεί τις αξίες του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας».

Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου;

«Τα τελευταία 5 χρόνια έχω επιλέξει να συνδυάζω το ποδόσφαιρο με την επαγγελματική μου σταδιοδρομία πολύ άρτια χωρίς να περιορίζω τις δυνατότητες μου στον επαγγελματικό τομέα. Έχοντας δουλέψει σαν ορκωτός λογιστής και πρόσφατα στο Οικονομικό Τμήμα μεγάλης πολυεθνικής φαρμακευτικής εταιρείας, έχω επιλέξει να παίζω ποδόσφαιρο στην Α κατηγόρια καθώς σε αυτές τις υποχρεώσεις μπορώ να ανταπεξέλθω παράλληλα με την εργασία μου. θα επιθυμούσα να κλείσω την καριέρα μου στον Χολαργό βελτιώνοντας το επίπεδό μου και βοηθώντας την ομάδα να κατακτήσει τους στόχους της».

Τι θα άλλαζες εάν ήταν στο χέρι σου από τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ;

«Τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ δίκαια θεωρούνται τα καλύτερα και πιο δυνατά πρωταθλήματα σε σχέση με τα άλλα πρωταθλήματα των ενώσεων.

Αν ήταν στο χέρι μου θα άλλαζα τις υποδομές και τις εγκαταστάσεις, ώστε να υπάρχουν περισσότερα καλά γήπεδα, καθώς επίσης και την οργάνωση των ομάδων.

Αυτό θα συντελούσε σε ένα καλύτερο και πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Θεωρείς ότι πέρυσι σταθήκατε άτυχοι δεδομένου ότι πέσατε σε έναν όμιλο με ένα μεγαθήριο όπως ο Φωστήρας;

«Θεωρώ ότι δίκαια η ομάδα του Φωστήρα κέρδισε την άνοδο αλλά η ομάδα του Χολαργού ήταν η μόνη ομάδα που κυνήγησε την άνοδο μέχρι το τέλος και τερμάτισε δεύτερη. Η περσινή μας ομάδα είχε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές όχι μόνο ποδοσφαιρικά αλλά και σαν προσωπικότητες.

Αν δεν βρισκόμασταν στον όμιλο με το Φωστήρα, είμαι σίγουρος ότι η ομάδα του Χολαργού θα είχε ανακηρυχθεί πρωταθλήτρια».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35