social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τσαμόπουλος: Ήθελα τόσο εγώ όσο και οι διοικούντες να συνεχίσουμε τη συνεργασία

Τσαμόπουλος: Ήθελα τόσο εγώ όσο και οι διοικούντες να συνεχίσουμε τη συνεργασία

Τους λόγους που επέλεξε να παραμείνει στη Διάνα Ηλιούπολης εξέφρασε μέσω δηλώσεων ο προπονητής, Γιώργος Τσαμοπουλος.

Ο πετυχημένος κόουτς που έχει κατορθώσει να αλλάξει τη φιλοσοφία και το παιχνίδι των κόκκινων τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους της ομάδας και πλέον όλοι μαζί είναι έτοιμοι να χαράξουν μια νέα πορεία που θα είναι ταυτόσημη με τα τελευταία έτη.

Ο κ. Τσαμόπουλος σε δηλώσεις του στο soccerlive.gr τόνισε: "Είμαι ευχαριστημένος αφού είναι κάτι που το ήθελα απέναντι σε κάποιους ανθρώπους που δείχνουν και αυτοί ότι με θέλουν. Η χρονιά θα είναι ιδιαίτερα και δύσκολη και θα πρέπει να λέμε λιγότερα και να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα ώστε να κρατήσουμε τη Διάνα όσο μπορούμε ψηλά σαν συνέχεια της προηγούμενης συνεργασίας''.

Ερωτηθείς εάν ο στόχος την ερχόμενη σεζόν είναι ο πρωταθλητισμός, ο κ. Τσαμόπουλος είπε "Δεν έχουμε καθορίσει τους στόχους. Προσεχώς θα μιλήσουμε και θα οριοθετήσουμε τους στοχους".

Για το αν κινηθεί σε υψηλά στάνταρ οικονομικά ο σύλλογος, ο έμπειρος κόουτς δήλωσε

''Νομίζω ότι θα είναι μια χρονιά πιο συντηρητική αλλά για να είμαστε πιο ακριβείς, έχουμε πει ότι θα βρεθούμε στις αρχές της επόμενης εβδομάδας με τη διοίκηση για να καθορίσουμε τους στόχους και τη φετινή πορεία''. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35