social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ψυρόπουλος: Έτοιμοι για την επανέναρξη

Ψυρόπουλος: Έτοιμοι για την επανέναρξη

Σε κατάσταση εγρήγορσης παραμένουν στο Ηράκλειο με τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο να παρακολουθούν καθημερνά τις εξελίξεις.

Παράλληλα, και αφού υπάρχει σαν σκέψη να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας εξακολουθούν να γυμνάζονται καθημερινά στο σπίτι έχοντας πάρει το απαιτούμενο πρόγραμμα από το τεχνικό επιτελείο. Ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Ψυρόπουλος, μίλησε στην εφημερίδα ΦΩΣ και έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας για τη συνέχεια της πανδημίας.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε

«Πάμε πολύ καλά και πιστεύω ότι εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες, με την πανδημία, τα πρωταθλήματα μπορούν να ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα. Γι αυτό πρέπει να είμαστε, έτοιμοι όσο αυτό είναι εφικτό. Είμαστε σε καθημερνή επαφή με τους ποδοσφαιριστές και ακολουθούν το πρόγραμμα που τους έχω δώσει. Μπορεί να μην γυμνάζονται στο γήπεδο , όμως υπάρχουν χώροι που μπορούν να κάνουν το πρόγραμμα τους. Πάντως, όπως έχω ξαναπει, εάν με το καλό ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα, το βάρος θα το δώσουμε στην τακτική και τη σωστή διαχείριση εντός αγωνιστικού χώρου, αφού είναι βέβαιο ότι οι παίκτες δεν θα είναι στην καλύτερη φυσική κατάσταση. Το καλοκαίρι, κάνουν έξι εβδομάδες προετοιμασίας ενώ τώρα θα υπάρχει ελάχιστος χρόνος. Περιμένουμε τις εξελίξεις και φυσικά προέχει η υγεία των παικτών».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35