social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γιάννης Σιγάλας: «Εμπνέει εμπιστοσύνη η διοίκηση της Νέας Ιωνίας»

Γιάννης Σιγάλας: «Εμπνέει εμπιστοσύνη η διοίκηση της Νέας Ιωνίας»

 Φέτος η Νέα Ιωνία έχει κατορθώσει να δημιουργήσει μια αξιόλογη ομάδα που αποτελείται από ένα κράμα ποιοτικών ποδοσφαιριστών και νέων που έχουν ''δέσει'' από τις πρώτες κιόλας ημέρες.

Ένας από τους παίκτες που έχει συνεισφέρει στην προσπάθεια και αποτελεί τον στυλοβάτη της αμυντικής γραμμής είναι ο Γιάννης Σιγάλας.

Ο ίδιος μίλησε στο Αθλητικό Πνεύμα για την πορεία του σωματείου.

Αναλυτικά

-Ένα σχόλιο για την πορεία σας;

«Είμαστε μια ομάδα που στήθηκε φέτος, με πάρα πολλά νέα πρόσωπα κ ο στόχος ήταν να σωθουμε εύκολα και να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούσαμε, το καταφέραμε σχετικά νωρίς οποτε θεωρώ πως είμαστε ικανοποιημενοι μέσα στα πλαίσια»

-Τι σε έκανε να πας στη Νέα Ιωνία;

«Οι λόγοι ήταν τρεις ο πρώτος ήταν επαγγελματικός ο δεύτερος ήταν επειδή μεγάλωσα δίπλα στο γήπεδο κ σε αυτή την γειτονιά οπότε είναι συναισθηματικος και ο τρίτος τα άτομα που βρίσκονται στην διοίκηση τα οποία σου εμπνέουν απόλυτη εμπιστοσύνη και με προσέγγισαν με άκρως επαγγελματικό τρόπο»

-Θεωρείς ότι θα μπορούσατε να είχατε καλύτερη πορεία;

«Θεωρώ πως ναι θα μπορούσαμε να είμαστε πολύ ψηλότερα εάν δεν είχαμε κάνει τόσο άσχημο ξεκίνημα στην αρχή της χρόνια, βέβαια να τονίσω ότι έγιναν προσθήκες της τελευταίας στιγμής μετά της τέταρτη αγωνιστική που άλλαξαν εξ ολοκλήρου την ταυτότητα της ομάδας. Και στην έπειτα πορεία αδίκησα με λίγο τους εαυτούς μας καθώς υπήρξε ο εφησυχασμος ότι είμαστε αρκετά ψηλά στην βαθμολογία αλλά δεν κυνηγούσαμε κάτι περισσότερο».

-Τι διακρίνεις στον τρόπο οργάνωσης της ομάδας σου;

«Η Νέα Ιωνία φέτος θεωρώ πως είναι πρωτυπο για το αθηναϊκό ποδόσφαιρο, η διοίκηση είναι πάντα δίπλα μας σε ότι και αν ζητήσουμε. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που σε κάθε προπόνηση υπάρχουν τουλάχιστον 3 με 4 άτομα της διοίκησης στο γήπεδο. Αγαπούν και πονάνε πολύ αυτή την ομάδα».

-Η νέα σεζόν θα σε βρει στο σύλλογο;

«Είναι πολύ νωρίς θεωρώ να μιλήσουμε για την νέα σεζόν, δεν ξέρουμε καλά καλά πως κ πότε θα τελειώσει η φετινή. Αλλά σίγουρα ο πρώτος λόγος ανήκει στην ομάδα που ήδη βρίσκομαι»


Σχετικά άρθρα

Καρέ απουσιών για Άγιαξ Ταύρου ενόψει Ανθούπολης

Κλείνει η λέσχη του Φωστήρα Ηλιούπολης

Πετράλωνα-ΓΣ Αργυρούπολης 0-6 [highlights]

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35