social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καζάκος: Να εδραιωθεί στο DNA της Διάνα το πνεύμα νικητή

Καζάκος: Να εδραιωθεί στο DNA της Διάνα το πνεύμα νικητή

Ο Αλέξανδρος Καζάκος μετακινήθηκε φέτος στη Διάνα Ηλιούπολης από τον Χολαργό δικαιώνοντας τους ανθρώπους της ομάδας για την επιλογή τους.

Ο ικανότατος άσος που μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις που του ζητείται έχει διακριθεί και δεν είναι τυχαίο ότι έχει κερδίσει το σεβασμό όλων στο σύλλογο.

Με καλή παρουσία στα περισσότερα ματς, ο «Κάζα» απέδειξε ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες ενός συλλόγου που έχει στόχο τον πρωταθλητισμό.

Ο ίδιος μίλησε στο soccerlive.gr όπου αναφέρθηκε σε αρκετά ζητήματα.

-Θεωρείς ότι η χρονιά για τη Διάνα κρίνεται επιτυχημένη;

«Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η χρονιά για τη Διάνα μπορεί να κριθεί πετυχημένη, άμα συνυπολογίσουμε και τις προηγούμενες πορείες της ομάδας και τους στόχους που είχε θέσει εξαρχής , είναι η καλύτερη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στην ιστορία της , αλλά δεν μπορούμε να μιλάμε σίγουρα για κάτι εφόσον το πρωτάθλημα δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα».

-Γιατί αποφάσισες να πας στη συγκεκριμένη ομάδα;

«Πρώτος και κυριότερος λόγος που πήγα στην ομάδα ήταν ο προπονητής για τον οποίο τρέφω μεγάλο σεβασμό και τον εμπιστεύομαι απόλυτα, και επίσης η διοίκηση η οποία απο την πρώτη στιγμή που μιλήσαμε κατάλαβα το ήθος και το ποιόν τους πράγμα που συναντάς σπάνια στο ποδόσφαιρο καθώς και το καλό κλίμα που επικρατούσε στην ομάδα ήταν οι κυριότεροι λόγοι που με οδήγησαν στη Διάνα»

-Η περσινή πορεία με το Χολαργό ήταν μια δικαίωση για εσένα;

«Δεν θεωρώ ότι ήταν δικαίωση καθώς είχαμε κάνει παρόμοιες πορείες όσο ημουν στην ομάδα, απλά ήμασταν ένα πολύ δυνατό σύνολο οι περισσότεροι από μας ημασταν αρκετά χρόνια μαζί και πολύ δεμένοι μεταξύ μας και αυτό φάνηκε στο γήπεδο με την περσινή μας πορεία. Δικαίωση για μένα θα ήταν να είχαμε πάρει το πρωτάθλημα πράγμα αδύνατο όπως εξελίχτηκαν τα πράγματα αλλά για μένα αυτό θα ήταν δικαίωση.»

-Η Διάνα τι θα πρέπει να αλλάξει για να κατακτήσει τον τίτλο;

«Η Διάνα κατά τη γνώμη μου δεν είναι πολύ μακριά από το να κατακτήσει τον τίτλο. Πιστεύω ότι αν συνεχίσει τις χρονιές πρωταθλητισμού ωστε να εδραιωθεί στο DNA της το πνεύμα νικητή που χτίζει η ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια ,έχει όλα τα εφόδια να πάρει σύντομα το πρωτάθλημα».

-Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου;

«Όσον αφορά το ποδόσφαιρο, σίγουρα θα ήθελα σε ομαδικό επίπεδο να κατακτήσω το πρωτάθλημα κάποια στιγμή και σε ατομικό επίπεδο να βελτιώσω τις αδυναμίες μου και να φτάσω όσο πιό ψηλά μπορώ σε συνδυασμό πάντα όμως με το να χαίρομαι και να ευχαριστιέμαι αυτό που κάνω».

-Πως θα επηρεάσει το ποδόσφαιρο η πανδημία;

«Είναι κάτι πρωτόγνωρο για τους παίκτες και γενικότερα για τα σωματεία. Όσον αφορά τους αθλητές σίγουρα η τόσο μεγάλη αποχή έχει αρνητικό αντίκτυπο στην φυσική τους κατάσταση όπως και στο ψυχολογικο κομμάτι ειναι δύσκολο καθώς η συνήθεια της καθημερινής προπόνησης και αλληλεπίδρασης με τους συμπαίκτες είναι αυτό που μας λείπει περισσοτερο. Όσον αφορά τις διοικήσεις είναι δύσκολο και για αυτές καθως οι περισσότεροι που τις απαρτίζουν είναι ανθρωποι που έχουν πληγεί οικονομικα από αυτήν την πανδημία και μόνο ο χρόνος θα δείξει το πραγματικό αντίκτυπο που θα έχει».

52427923_2081705278578045_8022809024128876544_o.jpg

-Είσαι υπέρ της επιστροφής στους αγωνιστικούς ρυθμούς;

«Φυσικά και θα ήθελα να επιστρέψουμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς δεν νομίζω να υπαρχει ποδοσφαιριστής που να θελει το αντιθετο , αλλά οι αποφάσεις είναι δύσκολο να παρθούν και θα πρέπει να συνυπολογιστούν πολλοί παράγοντες και κυριότερος η υγεία μας. Θα πρέπει να βρεθεί μια χρυσή τομή ώστε όσο το δυνατόν λιγότερες ομάδες να βγουν αδικημένες από αυτήν την πρωτόγνωρη κατάσταση»

-Τι θα άλλαζες από το πρωτάθλημα εάν ήταν στο χέρι σου;

«Θα ήθελα να υπήρχε μεγαλύτερη προβολή στο πρωτάθλημα ώστε πολλοί νέοι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές να έχουν την ευκαιρία να φαίνετε οι δουλειά τους και να κάνουν το βήμα παραπάνω χωρίς κάποιον μεσολαβητή .Τα γήπεδα και οι εγκαταστάσεις επίσης θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικός παράγοντας τόσο για την υγεία των αθλητών όσο και για τον κόσμο που πηγαίνει στο γήπεδο, τα οποία βλέπουμε στην Ελλάδα ότι είναι παραμελημένα και πολλές φορές ακατάλληλα»

Σε τι θέση σου αρέσει να αγωνίζεσαι;

«Φετος αγωνίστηκα σε 5 διαφορετικές θέσεις ,δεξί αριστερό μπακ ,δεξί αριστερό χαφ και σε κάποια παιχνίδια χρησιμοποιήθηκα ως σέντερ φορ ,όλες τις θέσεις τις απολαμβάνω με τα προτερήματα και τα μειονεκτήματα που έχει η κάθε μία ,αλλά νομίζω αυτή που μου ταιριάζει καλύτερα είναι αυτή του μπακ,και αυτή του full back όλη την πλευρά δηλαδή σε ένα σύστημα που το επιτρέπει αυτό».


Σχετικά άρθρα

Διάνα Ηλιούπολης: Ο Νάσος ήταν δικό μας παιδί

Κετσετζόγλου: Το «να έχουμε υγεία» δεν είναι μια απλή δήλωση, είναι μια πραγματική προσευχή

Συγχαίρει διαιτησία και ευχαριστεί Αγία Ελεούσα η Νέα Ιωνία

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35