social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γάγγος: Η Ηλιούπολη έχει ανθρώπους που την στήριξαν και στα εύκολα και στα δύσκολα

Γάγγος: Η Ηλιούπολη έχει ανθρώπους που την στήριξαν και στα εύκολα και στα δύσκολα

Αν θα μπορούσε κανείς να ξεχωρίσει έναν ποδοσφαιριστή τα τελευταία χρόνια με τις εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει στον ΓΣ Ηλιούπολης, εκείνος θα ήταν ο Κώστας Γάγγος.

Ο καπιτάνο του Ήλιου, εάν εξαιρεθεί ένα μικρό διάστημα που άνηκε στον Χαραυγιακό, έχει γαλουχηθεί ποδοσφαιρικά στους κόκκινους.

Ο ίδιος έχοντας ως στοιχεία το πάθος και τη συνεχή προσπάθεια για βελτίωση, αποδεικνύει ότι δικαίως χαρακτηρίζεται ως ένας από τους καλύτερους μέσους της κατηγορίας.

Ο Βαγγέλης Γαλάνης του έδωσε περισσότερο ρόλο τόσο στο κομμάτι της επίθεσης αλλά και στον τομέα της κατεύθυνσης των συμπαικτών του και ο Κώστας Γάγγος τα έχει πάει εξαιρετικά.

ht.jpg

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον ικανότατο άσο όπου παραχώρησε συνέντευξη στο soccerlive.gr.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε

-Πως περνούν οι ημέρες της καραντίνας;

Τις μέρες της καραντίνας προσπαθώ να τις περνάω όσο μπορώ πιο ευχάριστα βγάζοντας βόλτα τον σκύλο μου ενώ περνάω χρόνο με τους δικους μου ανθρώπους.

-Θεωρείς ότι το πιο δίκαιο είναι να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα;

Θεωρώ ότι αν μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε την υγεία όλων μας που ειναι το πιο σημαντικό, το σωστό είναι το πρωτάθλημα να τελειώσει στο γήπεδο.

-Πως αισθάνεται που φοράς το περιβραχιόνιο του ΓΣ Ηλιούπολης;

Το να φοράς το περιβραχιόνιο γενικά μια ομάδας είναι τιμή πόσο μάλλον αν αυτή είναι η ομάδα της περιοχής σου που από μικρός πας στο γήπεδο για να την παρακολουθήσεις. Οπότε αυτό είναι κάτι που με κάνει πολύ χαρούμενο.

-Πιστεύεις ότι μπορείς να κόψετε πρώτοι το νήμα στην Α’ ΕΠΣΑ;

Πιστεύω ότι ο ΠΑΟ Ρουφ αυτή τη στιγμή έχει ένα μικρό πλεονέκτημα, αλλά εμείς θα κυνηγήσουμε όλες τις πιθανότητες που έχουμε για να τερματίσουμε πρώτοι.

gg.jpg

-Η νέα σεζόν θα σε βρει στην Ηλιούπολη;

Η νέα σεζόν δεν ξέρω που θα με βρει αφού είναι νωρίς και δεν ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει η ζωή. Ας τελειώσει με το καλό η σεζόν, όποτε τελειώσει, και θα δούμε.

-Πως περιμένεις το ποδόσφαιρο μετά την καραντίνα;

Το ποδόσφαιρο μετα την καραντίνα πιστευω οτι θα επηρεαστεί κυρίως στο οικονομικό κομμάτι οπως ολη η κοινωνία..

-Είσαι μια ζωή στο σύλλογο της Ηλιούπολης. Τι έχεις κρατήσει όλα αυτά τα χρόνια;

Η αλήθεια είναι ότι είμαι αρκετά χρόνια στην ομάδα και αυτό που έχω κρατήσει είναι ότι ο σύλλογος περιβάλλεται από ανθρώπους τον αγαπούν πραγματικά και τον στηρίζουν στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα.

-Πως κρίνεις το επίπεδο του τοπικού;

Το επίπεδο του τοπικού πιστεύω ότι έχει ανέβει τα τελευταία χρόνια επειδή υπάρχουν πολλές ιστορικές ομάδες που αξίζουν να ειναι σε παραπάνω κατηγορίες.

-Ποιος είναι ο καλύτερος επιθετικός που έχεις αντιμετωπίσει;

Ο καλύτερος νομίζω πως είναι ο Μανώλης Καλλέργης που αγωνίζεται στη Διάνα Ηλιούπολης.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35