social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καλουδιώτης: Δεν αλλάζω εύκολα λιμάνι...

Καλουδιώτης: Δεν αλλάζω εύκολα λιμάνι...

Ο Κώστας Καλουδιώτης είναι ένας από τους πλέον έμπειρους ποδοσφαιριστές της Διάνα Ηλιούπολης. Επί σειρά ετών φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού και έχει κερδίσει τον σεβασμό των φίλων του συλλόγου.

Τους τελευταίους μήνες ο Κώστας υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία και από μακριά εκφράζεται για την φετινή πορεία της ομάδας, που βρέθηκε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣΑ.  «Την φετινή περίοδο δείξαμε πως είμασταν αντάξιοι της περσινής χρονιάς που ήταν και το πιο δύσκολο κομμάτι. Να υποστηρίξουμε ότι δεν ήταν κάτι τυχαίο αυτό που πετύχαμε».

Στο ερώτημα εάν η Διάνα θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο ο Κώστας τονίζει: 

«Αν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο είναι λίγο άτοπο να ειπωθεί διότι μέσα σε 8 αγωνιστικές (τόσες υπολείπονταν μετά την διακοπή) κανείς δεν ξέρει τι μπορούσε να συμβεί, δηλαδή αν τα πράγματα θα πήγαιναν προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο, όποτε μένουμε στο ότι η ομάδα βρέθηκε σε αυτή την θέση με την αξία της».

Η ποιότητα του ρόστερ και το νεαρό της ηλικίας των ποδοσφαιριστών ήταν τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της φετινής περιόδου.

«Το πλεονέκτημα της ομάδας είναι ότι όσοι παίχτες ήρθαν ενσωματώθηκαν γρήγορα στο DNA της ομάδας. Ήταν μια νεανική ομάδα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές».

Η κακή διαχείριση πολλών κρίσιμων αγώνων αποτέλεσε το μεγαλύτερο μειονέκτημα της Διάνα.

«Το μειονέκτημα, αν μπορώ να αναφέρω κάτι, είναι στο ότι δεν υπήρχε η κατάλληλη διαχείριση σε κάποια ματς που έπρεπε να τα κερδίσουμε, με αποτέλεσμα να χαθούν κάποιοι πόντοι».

Ο Κώστας αναφέρεται στην νέα χρονιά και υποστηρίζει ότι η Διάνα θα αποτελέσει προτεραιότητα στις επιλογές του.

«Η νέα χρόνια σίγουρα θα είναι πρωτόγνωρη, αλλά υπάρχουν ικανότατοι άνθρωποι στην διοίκηση που η σχέση που έχω μαζί τους μετά από τα τόσα χρόνια μόνο τυπική δεν είναι. Δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση αλλά το λιμάνι μου δύσκολα το αλλάζω. Από εκεί και πέρα όλα μέσα στην ζωή είναι».

Κάνοντας μία μικρή αναδρομή στο φετινό πρωτάθλημα ο Κώστας Καλουδιώτης αναφέρεται στις πιο ωραίες στιγμές της χρονιάς.

«Από τις πιο ωραίες στιγμές ήταν η επάνοδός μας στον δεύτερο γύρο με την ευρεία νίκη επί του Απόλλωνα Χαλανδρίου, μιας αξιόλογης και πολύ δουλεμένης ομάδας και στην συνέχεια επί των Σουρμένων που δείξαμε χαρακτήρα».

«Για τις άσχημες δεν θέλω να αναφερθώ. Εχω μάθει στην ζωή, και εκτός και εντός γηπέδου, ότι ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός».

Ο Μανώλης Καλλέργης και ο Παναγιώτης Δάρρας ήταν οι θετικές παρουσίες της Διάνα στο φετινό πρωτάθλημα, σύμφωνα με την ετυμηγορία του αρχηγού της.

«Είναι ευχαρίστηση να έχεις έναν συμπαίκτη και φίλο στην ομάδα σαν τον Μανώλη Καλλέργη. Απέδειξε με το παραπάνω φέτος γιατί είναι ένας από τους καλύτερους στην κατηγορία και όχι μόνο. Η ευχάριστη έκπληξη της χρονιάς θεωρώ ότι ήταν ο Παναγιώτης Δάρρας που είχα την τιμή να μιλήσω εγώ προσωπικά μαζί του (και μετά η διοίκηση) ώστε να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή. Έδειξε ότι παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει τα φόντα, με πολλή δουλειά και ταπεινότητα, να καταφέρει πολλά».

Κολακεύτηκα ήταν τα σχόλια για την εικόνα της Διάνα από τους ανθρώπους του αθηναϊκού ποδοσφαίρου και αυτό είναι μια μεγάλη ικανοποίηση για τον Κώστα και τους συμπαίκτες του.

«Η Διάνα θεωρώ ότι άξιζε με το παραπάνω την θέση αυτή. Μόνο που οι περισσότεροι, είτε προπονητής, είτε παράγοντες άλλων ομάδων, μας έπλεκαν το εγκώμιο για την ομάδα μας αυτό λέει πολλά».

«Για μένα η Διάνα είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι στην ζωή μου. Με κάποια παιδιά κιόλας που είμαστε χρόνια μαζί, την πονάμε, και οποίοι νέοι παίχτες έρχονται τους περνάμε αυτή την νοοτροπία, γιατί όταν μια ομάδα γειτονιάς φτάνει σε επίπεδα που μιλάει όλη η Αθήνα, μόνο ικανοποίηση και τιμή νιώθει κάποιος».

Ο Κώστας δίνει δημόσια συγχαρητήρια στην ομάδα του Ρουφ που κατέκτησε την πρώτη θέση και εξασφάλισε την άνοδο στην τρίτη εθνική κατηγορία.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια για το Ρουφ. Στάθηκε αντάξια του ονόματός του και πήρε την άνοδο. Καλή επιτυχία να έχει».

Καταλήγοντας ο Κώστας Καλουδιώτης μιλάει για την στρατιωτική του θητεία και εύχεται υγεία σε όλους τους ανθρώπους που υπηρετούν το αθηναϊκό ποδόσφαιρο.

«Η περίοδος αυτή με βρίσκει στο στρατό. Λόγω κορονοϊού σταμάτησαν τα πρωταθλήματα, όποτε δεν θα χάσω πολύ έδαφος απ’ όσο πίστευα εξαρχής. Ο στρατός είναι μια φωτοτυπία της κοινωνίας, με κάποιους βέβαια δικούς του όρους. Από εκεί και πέρα χρειάζεται υπομονή και ο καιρός θα περάσει».

«Εύχομαι μόνο υγεία, γιατί όσο τυπική και αν ακούγεται αυτή η ευχή, μας απέδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι η πιο σημαντική».


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35