social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΠΑΟ Ρουφ: Ξεκίνησαν οι ανανεώσεις με αρχηγικό τόνο-Συμφώνησαν και οι Μπανιάς-Τσιούλος

ΠΑΟ Ρουφ: Ξεκίνησαν οι ανανεώσεις με αρχηγικό τόνο-Συμφώνησαν και οι Μπανιάς-Τσιούλος

Σε υψηλούς ρυθμούς δουλεύουν στον ΠΑΟ Ρουφ προκειμένου η ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής να είναι ανταγωνιστική.

Άλλωστε, η εμπειρία από τους ανθρώπους της διοίκησης δεν λείπει κάτι που σημαίνει ότι ο Θοδωρής Κουνάδης, ο Δημήτρης Κρητικός και οι συνεργάτες τους γνωρίζουν τα βήματα που χρειάζονται ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη.

Πρόθεση των ανθρώπων της διοίκησης αποτελούσε η παραμονή του βασικού κορμού και των παικτών εκείνων που βοήθησαν ώστε οι ''κόκκινοι'' να επιστρέψουν στις εθνικές κατηγορίες.

Στο πλαίσιο αυτό σήμερα μετα από συνάντηση που έγινε στα γραφεία της ομάδας είχαμε τις πρώτες συμφωνίες με ποδοσφαιριστές-σημαίες του σωματείου.

Ο λόγος για τον εμβληματικό αρχηγό του ΠΑΟ Ρουφ, Θανάση Τριανταφύλλου, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με το σύλλογο του κέντρου, δείχνοντας ότι σε όποια κατηγορία και εάν συμμετέχει η ομάδα θα την υπηρετεί.

Κοινή πορεία πλεύσης χάραξε και ακόμη ένα άλλο πρόσωπο που έχει συνδέσει την πορεία του με τον σύλλογο.

Ο λόγος για τον Γιάννη Τύρπο που είπε το ναι μέσα σε λίγα λεπτά και επιβεβαίωσε την εξαιρετική σχέση-ζωής που έχει αναπτύξει με την Αούστρια.

Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές παραμένουν εφ' όρου ζωής στο δεύτερο τους σπίτι.... αφού με την Αούστρια έχουν ζήσει μεγάλες στιγμές. 

Από εκεί και πέρα το θέμα των ανανεώσεων δεν κλείνει εκεί.

Συγκεκριμένα, μετά από συζήτηση που έγινε με τον γενικό αρχηγό, Γιάννη Λαγκαδινό και τη διοίκηση αποφασίστηκε να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες του στο σύλλογο ο Γιώργος Μπανιάς.

Ο χαρισματικός αμυντικός μέσος μετακινήθηκε πέρυσι στην ομάδα και η πρώτη του χρονιά συνοδεύτηκε με την κατάκτηση του τίτλου

Τελευταίο πρόσωπο που ανανεώσε τη συνεργασία του με τους Ρουφιώτες ήταν ο Παναγιώτης Τσιούλος που μεταγράφηκε στην ομάδα το δεύτερο εξάμηνο, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της ομάδας. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35