social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βαλκανάς: Κινήσεις σε λογικά πλαίσια χωρίς να χάσουμε την αγωνιστικότητα μας

Βαλκανάς: Κινήσεις σε λογικά πλαίσια χωρίς να χάσουμε την αγωνιστικότητα μας

Τη δική του τοποθέτηση λίγο πριν κλείσει η σεζόν και επίσημα έκανε ο αντιπρόεδρος της Διάνα Ηλιούπολης, Νίκος Βαλκανάς.

Ο γνωστός παράγοντας αναφέρθηκε στο θέμα της πανδημίας που θα επηρεάσει όλες τις ομάδες, ενώ, υπογράμμισε ότι λόγω των συνθηκών είναι δύσκολο η ομάδα να κάνει τις επενδύσεις των προηγούμενων ετών.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι η Διάνα θα χάσει την ανταγωνιστικότητα της αφού όπως τόνισε, ο σύλλογος θα προσπαθήσει να διατηρήσει το αγωνιστικό του προφιλ και να βγάζει τα στοιχεία της αξιοπρέπειας και υγείας που διέθετε τα προηγούμενα χρόνια.

Αναλυτικά

Στόχος της ομάδας την τελευταία τριετία ήταν να καθιερωθεί στη συνείδηση των ανθρώπων του Αθηναϊκού ποδοσφαίρου ως ένα σύνολο που προσπαθεί κάθε χρόνο να πηγαίνει σκαλί-σκαλί και να κερδίζει σε αξιοπρέπεια και σεβασμό. Αυτό φέτος λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που έχουν επικρατήσει και επηρεάσει συνολικά την κοινωνία είναι δύσκολο να το υποσχεθούμε. Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε και θέλουμε σαν στόχο είναι να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μια δυνατή ομάδα με χαμηλό μπάτζετ η οποία θα συνεχίσει να αποπνέει σεβασμό και να πλασαριστεί όσο το δυνατόν ψηλότερα. Επειδή είναι πολύ νωρίς ακόμη για να πούμε οτιδήποτε, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος θα τοποθετηθούμε με λεπτομέρειες για τους στόχους. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35