social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τρίτη 2 Ιουνίου το νέο ξεκίνημα για τις ακαδημίες του Θριάμβου

Τρίτη 2 Ιουνίου το νέο ξεκίνημα για τις ακαδημίες του Θριάμβου

Μέσω δελτίο τύπου ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου έκανε γνωστό ότι από αύριο 2 Ιουνίου ξεκινούν οι προπονήσεις στις ακαδημίες του συλλόγου.

Το δελτίο τύπου

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι την Τρίτη 2 Ιουνίου 2020 η ακαδημία μας θα ξεκινήσει προπονήσεις για τα τμήματα Κ-14, Κ-16 και Κ-18.
Οι προπονήσεις θα διεξάγονται σύμφωνα με τις οδηγίες και τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.)
Στα πλαίσια των ιατρικών βεβαιώσεων που απαιτούνται για την είσοδο των παιδιών στο γήπεδο σήμερα Δευτέρα θα βρίσκεται στα γραφεία του συλλόγου δίπλα στο γήπεδο Τάκης Χαραλαμπίδης ιατρική ομάδα ώστε να διεξαχθούν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Οι προπονήσεις θα διεξάγονται στο Τάκης Χαραλαμπίδης και τα τμήματα θα σχηματιστούν ανάλογα με τη συμμετοχή και την διαθεσιμότητα των παιδιών, συνυπολογίζοντας και τυχόν άλλες υποχρεώσεις.

Στην παρούσα κατάσταση η πιο εύκολη επιλογή για μας θα ήταν το κλείσιμο της ακαδημίας και η επανέναρξη των δραστηριοτήτων της τον Σεπτέμβριο.
Όμως κρίναμε ότι έπρεπε να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να δώσουμε την ευκαιρία στα παιδιά να ξαναμπούν στο γήπεδο και να μην μείνουν σχεδόν 6 μήνες μακριά από αυτό.

Μετά τη χθεσινή ανακοίνωση της ΓΓΑ που δίνει το δικαίωμα και στα μικρότερα παιδιά να προπονηθούν έχουμε ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό της επανόδου και των μικρότερων τμημάτων στις προπονήσεις.

Για πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα:
Κώστας Ζουμπουριδης: 6944171229
Ανδρέας Φαρακλας: 6945472929


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35