social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τσαμόπουλος: Θα είναι σημαντική η παραμονή του Καλλέργη-Νωρίς για φαβορί

Τσαμόπουλος: Θα είναι σημαντική η παραμονή του Καλλέργη-Νωρίς για φαβορί

Ο Γιώργος Τσαμόπουλος βλέπει με ηρεμία τις κινήσεις που γίνονται από πλευράς διοίκησης, εκφράζοντας την απόλυτη ικανοποίηση του για τα όσα έχουν συμβεί μέχρι στιγμής.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον έμπειρο προπονητή που θέλησε να μοιραστεί μαζί μας τις σκέψεις του για τα μέχρι τώρα δεδομένα λέγοντας «Είμαι ικανοποιημένος από τις ανανεώσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής στην ομάδα, επειδή φέτος θα κινηθούμε σε λίγο πιο οικονομικά επίπεδα. Με ενδιαφέρει οι παίκτες που θα είναι στο ρόστερ να αντικατοπτρίζουν απόλυτα τα χρήματα που θα δώσει η ομάδα και επίσης να είναι και μονάδες που θα μπορούν να παίξουν σε περισσότερες από μια θέσεις».

Ερωτηθείς για το εάν θεωρεί ότι η ομάδα του μπορεί να κατακτήσει την πρώτη θέση είπε «Αυτό θα εξαρτηθεί από πολλά πράγματα. Δεν μπορούμε να έχουμε τα περσινά δεδομένα αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Περισσότερα θα πούμε τη στιγμή που θα συγκροτηθούν οι όμιλοι. Σημαντική για εμάς όμως θα είναι και η παραμονή του Μανόλη Καλλέργη καθώς το θέμα δεν έχει κλείσει ακόμη».

Σε ερώτηση για το ποιες ομάδες βλέπει ως φαβορί είπε «Είναι πολύ νωρίς διότι οι ομάδες δεν ξέρουμε τι ρόστερ θα έχουν. Το μόνο που μπορούμε να σχολιάσουμε είναι τις δηλώσεις που έχουν γίνει. Η Ηλιούπολη πχ δηλώνει φαβορί και οφείλουμε να το σεβαστούμε και λόγω δυναμικής και λόγω ιστορίας αλλά και διότι πέρυσι έφτασε κοντά στο στόχο. Φέτος ξέρει τι ακριβώς πρέπει να κάνει. Το Ηράκλειο επισης είναι μια ομάδα-φαβορί καθώς από πέρυσι έθεσε αυτό το στόχο. Ο Άτταλος δείχνει ότι είναι μια ανερχόμενη δύναμη και δείχνει ότι μπορεί να διεκδικήσει πολλά περισσότερα από μια απλή παραμονή, βάσει των κινήσεων που ακούγεται ό,τι κάνει. Βέβαια να μην ξεχνάμε τις ιστορικές δυνάμεις όπως ο Άρης Πετρούπολης που παραδοσιακά βρίσκεται κοντά στην άνοδο, όπως και η Νέα Ιωνία που αν θελήσει να πρωταγωνιστήσει έχει τη δυνατότητα να το κάνει. Αυτά πάντα προκύπτουν απ’ τα όσα ακούγονται»


Σχετικά άρθρα

Άσφαιροι Ολυμπιακός Λιοσίων και Νέα Ιωνια (0-0)

Σούρμενα: Έναρξη στο δεύτερο στάδιο προετοιμασίας

Τσαμόπουλος: Υποχρέωσή μας να διαχειριστούμε την κούραση των συνεχόμενων αγώνων

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35