social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κράτησε τον αρχηγο του, Γιάννη Μπούζα ο ΑΟ Περιστερίου

Κράτησε τον αρχηγο του, Γιάννη Μπούζα ο ΑΟ Περιστερίου

Οι ομάδες που αποπνέουν υγεία όταν ξεκινούν τον προγραμματισμό τους οφείλουν να κάνουν τα πρώτα ραντεβού με τους ποδοσφαιριστές που αποτελούν σημαίες για τον εκάστοτε σύλλογο.

Στον ΑΟ Περιστερίου το όνομα του Γιάννη Μπούζα είναι γνωστό καθώς ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής προέρχεται από τα σπλάχνα του συλλόγου αποτελώντας τα τελευταία χρόνια τον αρχηγό των ροσονέρι. Με την ομάδα ο Μπούζας έχει βιώσει σπουδαίες στιγμές στη Γ Εθνική στην α ΕΠΣΑ έχοντας αποτελέσει βαρόμετρο με την απόδοσή του.

Οπως ήταν λογικό οι άνθρωποι της ομάδας δεν θα μπορούσε να μην ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις του ρόστερ με το συγκεκριμένο παίκτη με την πρώτη συνάντηση να αποτελεί αρκετή αφού οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία.

Ο Μπούζας έκανε την αρχή των ανανεώσεων και αυτό δείχνει ότι βασική προτεραιότητα των ανθρώπων της ομάδας αποτελεί να διατηρήσει το μεγαλύτερο μέρος του κορμού το οποίο αποτελείται από ποδοσφαιριστές των υποδομών.

Και τη νέα χρονιά ο Ομιλος θα δώσει βάση σε παίκτες που προέρχονται από τα σπλάχνα του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα γίνουν οι απαραίτητες μεταγραφικές κινήσεις προκειμένου η ομάδα να είναι ανταγωνιστική και καθώς πρέπει.

Στην φωτογραφία βλέπετε αριστερά τον γενικό αρχηγό Μάνο Θεοδωρέλο με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Μπούζα.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35