social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανανέωσε ο Κώτσι στα Σούρμενα

Ανανέωσε ο Κώτσι στα Σούρμενα

Στα Σούρμενα το κομμάτι των ανανεώσεων βρίσκεται σε καλό δρόμο με τη διοίκηση να δείχνει τη διάθεση να διατηρήσει το μεγαλύτερο μέρος του κορμού στην ομάδα.

Οι άνθρωποι των Ποντίων δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη και δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι αποτελεί η συγκεκριμένη ομάδα πρότυπο και παράδειγμα προς μίμηση για πολλά άλλα σωματεία όσον αφορά τον τρόπο λειτουργίας της στο κομμάτι της ανδρικής ομάδας αλλα και σε εκείνο των υποδομών. Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, οι ροσονέρι ήρθαν σε συμφωνία με ακόμη έναν ικανότατο ποδοσφαιριστή ο οποίος πέρυσι τα πήγε εξαιρετικά όντας ένας από τους καλύτερους μεσοεπιθετικούς του δευτέρου ομίλου της Α ΕΠΣΑ.

Η αναφορά μας γίνεται στον 27χρονο Ηλία Κωτσι που έπαιξε 22 φορές με τη φανέλα του ιστορικού συλλόγου πετυχαίνοντας οκτώ τέρματα. Αυτό δείχνει ότι το τεχνικό επιτελείο θα πρέπει να αισθάνεται ικανοποιημένο αφού ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής τα πήγε εξαιρετικά και με την προσωπικότητα του ανέβασε το επίπεδο του συλλόγου. Ο Κωτσι αποκτήθηκε πέρυσι από τον Αθηναϊκό ενώ έχει περάσει από τον ΠΑΟ Ρουφ, την Αγία Παρασκευή και τον ΑΟ Σύρου.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35