social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τάμπραντζης: Τιμή να εργάζεσαι στα Σούρμενα-Υποβαθμισμένο τη νέα χρονιά το πρωτάθλημα

Τάμπραντζης: Τιμή να εργάζεσαι στα Σούρμενα-Υποβαθμισμένο τη νέα χρονιά το πρωτάθλημα

Σίγουρα η παρουσία του Γιάννη Ταπραντζή στο τοπικό πρωτάθλημα προσδίδει άλλη αίγλη στην κατηγορία.

Άλλωστε μιλάμε για ένα πρόσωπο πού βρίσκεται αρκετά χρόνια στο χώρο από το πόστο του προπονητή έχοντας βοηθήσει πολλά νέα παιδιά να εξελιχθούν και να κάνουν το βήμα παραπάνω στην καριέρα τους. Όλα αυτά συνυπολογίστηκαν στην απόφαση που πήρε η διοίκηση προκειμένου να παραμείνει ο έμπειρος προπονητής στην τεχνική ηγεσία των Σουρμένων για τρίτη χρονιά, έχοντας ως πλάνο να πέσει ο μέσος όρος ηλικίας και να προωθηθούν αρκετά παιδιά από τις υποδομές στην ανδρική ομάδα. Ο κύριος Ταπραντζής στις δηλώσεις που παραχώρησε αναφέρθηκε στην επέκταση της συνεργασίας του με τους Πόντιους, στο νέο πρωτάθλημα που κατά τη γνώμη του έχει υποβαθμιστεί, καθώς και στο σχεδιασμό της ομάδας.

Αναλυτικά

"Είναι τιμή να εργαστώ για τρίτη χρονιά στα Σούρμενα και ευχαριστώ τους ανθρώπους για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Η ομάδα θα κοιτάξει να ανεβάσει κάποιους παίκτες από τις υποδομές και να μειώσουμε κατά κάποιο τρόπο το μέσο όρο ηλικίας του ρόστερ".

Για το μεταγραφικό σχεδιασμό πρόσθεσε

"Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τους περισσότερους ποδοσφαιριστές της ομάδας και να αποκτήσουμε ακόμη μερικούς ταλαντούχους".

Ερωτηθείς για το πως βλέπει το νέο πρωτάθλημα δήλωσε:

"Τα δυο τελευταία χρόνια, η ΕΠΣ Αθηνών που είναι η ελιτ του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου δεδομένου ότι την παρακολουθεί αρκετός κόσμος, δείχνει ότι έχει υποβαθμιστεί. Τον προηγούμενο χρόνο δημιουργήθηκε μια νέα κατηγορία και η απόσταση από την κορυφή μεγάλωσε. Φέτος με την άνοδο τόσων ομάδων από την Β' ΕΠΣΑ μειώθηκε η απόσταση από τον "πάτο". Διότι όταν ανεβαίνουν πολλές ομάδες, μειώνονται οι υπόλοιπες από κάτω. Θα γίνουν λιγότεροι αγώνες και αυτό δεν θα είναι καλό για την εξέλιξη του ποδοσφαίρου".

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να σημειωθεί ότι πιθανή ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας των ροσονέρι έχει οριστεί η 27η Ιουλίου


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35