social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σαντρια ανακοίνωσε ο Άγιος Δημήτριος

Σαντρια ανακοίνωσε ο Άγιος Δημήτριος

Στην απόκτηση του Βασίλη Σαντρια προχώρησε ο Άγιος Δημήτριος. πρόκειται για επιθετικό με μεγάλη εμπειρία που έχει αγωνιστεί σε επαγγελματικά πρωταθλήματα ενώ έγινε γνωστός και από το reality power of love.
Αναλυτικά
 
Η Διοίκηση του ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον επιθετικό ΒΑΣΙΛΗ ΣΑΝΤΡΙΑ για την περίοδο 2020-2021.
 
Μετά απο συντονισμένες κινήσεις της διοίκησης ενέταξαν στο ρόστερ της ομάδας μας ένα σπουδαίο επιθετικό με πλούσιο βιογραφικό Γ.Σ ΜΑΡΚΟ,Α.Ο ΧΑΝΙΑ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ,ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ,Α.Ο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ,Α.Ε ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ είναι μερικές ομάδες που έχει αγωνιστεί,τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ για να επιστρέψει με την φανέλα της ομάδας μας στην ΕΠΣΑ,αναμφίβολα ένα πολύτιμο εργαλειό στα χέρια του προπονητή μας ΠΕΤΡΟ ΦΥΛΑΚΟΥΡΗ...Να πούμε πως η ενίσχυση της ομάδας δέν σταματάει εδώ και σύμφωνα με πληροφορίες είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με ένα ακόμη φόρ και έναν αμυντικό.
 

Εμείς να ευχηθούμε στον ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ...!!!🔵🔴👊🏻 #barca #vasilissantrias


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35