social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αναστασόπουλος: Με τη Διάνα Γ' Εθνική

Αναστασόπουλος: Με τη Διάνα Γ' Εθνική

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Διάνα Ηλιούπολης παραχώρησε το νέο απόκτημα της ομάδας, Κώστας Αναστασόπουλος.

Αναλυτικά, 

«Θέλω να ευχαριστήσω όλη την διοίκηση της Διάνα που από την πρώτη στιγμή που ήρθαμε σε επαφή έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και παρά τις δυσκολίες με τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις με βοήθησαν να έρθω στην Αθήνα από το νησί που βρισκόμουν. Αυτό για εμένα ήταν πραγματικά μεγάλο βήμα ώστε να έρθω ακόμα πιο κοντά και να συμφωνήσω με την ομάδα το συντομότερο δυνατόν. Η αλήθεια είναι πως μου έκανε εντύπωση η μεγάλη θέληση της ομάδας και πόσο γρήγορα έκαναν τις ενέργειες. Ακόμη οι συζητήσεις με τον πρόεδρο, την διοίκηση και τον προπονητή, ήταν καθοριστικός παράγοντας και από την πρώτη στιγμή δεν υπήρχε δεύτερη σκέψη στο μυαλό μου. Ήθελα να κλείσω στην Διάνα»

 «Μιλώντας αρκετή ώρα με τον προπονητή, μου έθεσε τους στόχους της ομάδας και συζητήσαμε τις απαιτήσεις του για μένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που φέτος θα βρίσκομαι σε μια ομάδα της οποίας ο στόχος είναι η άνοδος. Από εκεί και πέρα ξεκαθάρισα στον προπονητή μου πως θα καταβάλω το 200% του εαυτού μου να σταθώ κάτω από την εστία και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της»

«Θέλω να πω στον κόσμο της Διάνα πως θα προσπαθήσω να κρατήσω ανέπαφη την εστία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την φετινή σεζόν. Είμαι περήφανος που θα αγωνιστώ με την φανέλα ενός τόσου ιστορικού σωματίου προσδοκώντας και εγώ να συνεισφέρω στην πολύ καλή πορεία της ομάδας»

«Όνειρό μου, μέσα από την σκληρή δουλειά και την προπόνηση, είναι να εξελιχθώ ακόμα περισσότερο και να αγωνιστώ, γιατί όχι, με την Διάνα στην Γ Εθνική»


Σχετικά άρθρα

Φιλική νίκη για τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου 3-2 τον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας

Οι κλήσεις από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΑ

ΕΠΣΑ: Το ποινολόγιο του σαββατοκύριακου (17-18/2)

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35