social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σπουδαία κίνηση με Αφουξενίδη τα Σούρμενα

Σπουδαία κίνηση με Αφουξενίδη τα Σούρμενα

Στα Σούρμενα η διοίκηση του Βασίλη Βάσσιου δείχνει ότι βάζει και φέτος υψηλά τον πήχη αφού μετά τις αποχωρήσεις μπαίνει δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι.

Απόδειξη αποτελεί η πρώτη προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου αφού υπό τις οδηγίες του Γιάννη Τάμπραντζη θα προπονείται από εδώ και στο εξής ο 30χρονος τερματοφύλακας, Γιάννης Αφουξενίδης. Πρόκειται για ένα τερματοφύλακα με παραστάσεις από επαγγελματικές κατηγορίες, ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την προσπάθεια των ροσσονέρι στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ. Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν το Κορωπί ενώ μεταξύ άλλων έχει περάσει από Αθηναϊκό, Άγιο Δημήτριο, Κεραυνό Κερατέας, Δόξα Βύρωνος και Αστέρα Βάρης. Τη σεζόν 2015-2016 αγωνίστηκε στην Ουγγαρία για λογαριασμό της Ουπεστ ενώ έχει περάσει ακόμη από Τριγλία Ραφήνας, Καλλιθέα, Εθνικό Πειραιά, Αστέρα Ιτέας, Ζάκυνθο και Βρασσιές.

Το δελτίο τύπου

Η πρώτη μεταγραφή της ομάδας μας είναι γεγονός! Μάλιστα η χαρά είναι διπλή για μας, αφού επιστρέφει στο σπίτι του, ένα δικό μας παιδί. Μετά από μία δεκαετή και άκρως επιτυχημένη περιπλάνηση, κυρίως στις εθνικές κατηγορίες αλλά και στο εξωτερικό, ο Γιάννης Αφουξενίδης τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση και θα φοράει και πάλι την τιμημένη μελανέρυθρη φανέλα με το Δικέφαλο στο στήθος. 0 30χρονος και υψηλόσωμος τερματοφύλακας ξεκίνησε από τις ακαδημίες μας και το 2009 πήγε στην Κ20 του Πανιωνίου και την επόμενη σεζόν στον Εθνικό. Επίσης έχει παίξει σε Αστέρα Ιτέας, Ζάκυνθο, Καλλιθέα, Τριγλία Ραφήνας, Αστέρα Βάρης, Δόξα Βύρωνος, Άγιο Δημήτριο, Αθηναϊκό και τελευταίος του σταθμός ήταν το Κορωπί. Ακόμη αγωνίστηκε και στο εξωτερικό σε Ούιπεστ και Κόζιτσε.Γιάννη καλώς ήρθες και πάλι στην ομάδα μας!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35