social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μπαλαφούτης: Με έπεισε η προσέγγιση του προέδρου και του προπονητή

Μπαλαφούτης: Με έπεισε η προσέγγιση του προέδρου και του προπονητή

Δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της Θύελλας Αγίου Δημητρίου παραχώρησε ένα από τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

Ο λόγος για τον Χρήστο Μπαλαφούτη ο οποίος αναφέρθηκε στο λόγο που επέλεξε την ομάδα των νοτίων προαστίων.

Αναλυτικά

Ο Χρήστος Μπαλαφούτης αποτελεί εδώ και μερικές ημέρες ποδοσφαιριστή της ομάδας μας αφού αποδέχτηκε την πρόταση της διοίκησης.

Πλέον, με αυτή τη κίνηση η Θύελλα Αγίου Δημητρίου αποδεικνύει ότι φέτος στόχος αποτελεί μια ανταγωνιστική πορεία στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ.

Αυτό αποτύπωσε και ο Μπαλαφούτης στις δηλώσεις που παραχώρησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας.

Ερωτηθείς γιατί επέλεξε τη Θύελλα τόνισε: «Επέλεξα την Θύελλα κυρίως λόγω της προσέγγισης που έγινε από τον προπονητή και τον πρόεδρο της ομάδας. Είδα ανθρώπους που έχουν πάθος για το ποδόσφαιρο και θέλουν η ομάδα τους να είναι ανταγωνιστική. Αυτός είναι και ο στόχος της ομάδας για την νέα χρονιά».

Για το νέο πρωτάθλημα υποστήριξε: «Το νέο πρωτάθλημα θα είναι σίγουρα διαφορετικο από τα προηγούμενα χρόνια. Όχι κυρίως λόγω της οικονομικής αβεβαιότητας αλλά λόγω της μεγάλης αποχής των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών από τα γήπεδα. Η ύπαρξη πολλών ομάδων νομίζω θα κάνει πιο όμορφη την Α κατηγορία».

Όσον αφορά το στόχο πρόσθεσε: «Εύχομαι με την δουλειά μας να βγάλουμε ένα καλό πρόσωπο στο γήπεδο που θα ευχαριστεί όλους όσους έρχονται στο γήπεδο να μας παρακολουθήσουν.»


Σχετικά άρθρα

Μοιρασιά για Αγιο Δημήτριο και Ανθούπολη-Σε δύσκολη θέση και οι δυο!

Ελπίδα Αγ. Αναργύρων: Συνάντηση Βαζλαματζή με ποδοσφαιρικό τμήμα

Ισοπαλία χωρίς γκολ ανάμεσα σε Κένταυρο και Αστ. Καισαριανής!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35