social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τσαμόπουλος: «Ιδανικό σωματείο για κάθε ποδοσφαιριστή η Διάνα»

Τσαμόπουλος: «Ιδανικό σωματείο για κάθε ποδοσφαιριστή η Διάνα»

«Μέλι έσταζε» ο Γιώργος Τσαμόπουλος στις δηλώσεις του για την Διάνα Ηλιούπολης, χαρακτηρίζοντας την σωματείο ιδανικό για την ανέλιξη κάθε ταλαντούχου ποδοσφαιριστή.
 
Μέσω δελτίου τύπου, η διοίκηση της Διάνα δημοσιοποίησε τις δηλώσεις του προπονητή της, κ. Τσαμόπουλου, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα της Ηλιούπολης, αναφέροντας μεταξύ άλλων, πως πρόκειται για έναν σύλλογο με εξαιρετική διοίκηση, οικογενειακό κλίμα και πολύ καλά οργανωμένες ακαδημίες. Ο ίδιος, ανέφερε επίσης πως μαζί με τους συνεργάτες του είναι έτοιμοι για τη νέα χρονιά, αλλά και διαθέσιμοι να δώσουν ευκαιρίες στα νέα παιδιά.
 
Αναλυτικά το δελτίο τύπου:
«ΔΙΑΝΑ» ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ
Ο προπονητής της Διάνα Γιώργος Τσαμόπουλος περνάει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους ταλαντούχους του αθηναϊκού ποδοσφαίρου που θέλουν να αναδειχθούν στο άθλημα
 
«Η Διάνα αποτελεί το ιδανικό σωματείο για την ποδοσφαιρική ανέλιξη κάθε ταλαντούχου αθλητή. Το κλίμα είναι οικογενειακό, η διοίκηση λίρα εκατό, η Ακαδημία πρωτοπόρα σε οργάνωση και το προπονητικό δυναμικό (εγώ και οι συνεργάτες μου) έτοιμο να δώσει ευκαιρίες στα νέα παιδιά. Το ρόστερ της ανδρικής ομάδας παραμένει ανοικτό και έτοιμο να επενδύσει στους νέους»
Κλασικό παράδειγμα αποτελεί ο νεαρός τερματοφύλακας Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος που ήρθε φέτος στην ομάδα και βλέπει την Διάνα σαν ένα σκαλοπάτι στην επαγγελματική του καριέρα στο άθλημα
Η Διάνα ξεκίνησε την Δευτέρα 3 Αυγούστου την δεύτερη εβδομάδα προπαρασκευής«Οι ρυθμοί ανεβαίνουν» τονίζει ο προπονητής
Το Σάββατο 8/8 θα γίνει το πρώτο φιλικό παιχνίδι στην Βάρη (18.00) με τον τοπικό Κυανού Αστέρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35